Следвайте ни

Срам в Капките! Фънки се изгаври жестоко с Лили Иванова

viber icon

Димитър Ковачев-Фънки за пореден път се изказа подигравателно към естрадната прима Лили Иванова, която още преди време бе нарекъл "анахронизъм". Повод чепатият член на журито на "Като две капки вода" да насочи злъчните си стрели към певицата бе изпълнението на Дара, която се превъплъти в Лили Иванова.

Младата певица се представи с парчето на примата "Танго". След изпълнението й Фънки, който не одобри имитацията на Дара, се изгаври с 80-годишната прима. Той заяви, че от нейните изпълнения лъха на 200-1000 години назад. Така на практика басистът на "Черно фередже" буквално изпрати Лили Иванова в античността. Всъщност рокаджията никога не е харесвал естрадната певица и сам признава, че това влияе и на оценката му за нейните имитатори.

Изненадващо след изпълнението на Дара в ефир се включи Лили Иванова. "Толкова са се подигравали в това и в други предавания, че какво да коментирам. Добре се справи, имаше само една малка врътчица. Както казваше баба ми „Пу-пу, да те наакат кокошките“, заяви изпълнителката на "Детелини". Нейният глас обаче принадлежеше на един от най-добрите й имитатори - Стефан Илчев, който се включи по скайп от родния си Бургас.

Коментари (50)

Нелегална

Нелегална

01.05.2020 | 17:05

Въобще вече не гледам Капките не са обективни журито самите участници си дават едни на други точки като пренебрегват Димитър Маринов който е най добър във всички изпълнения ! Поклон пред този прекрасен човек който заслужава най много точки !

Отговори
1 0
КДК

КДК

08.04.2020 | 10:54

Това жалко миризливо същество от не човешка порода ,няма право да дава мнение не за Лили Но и за най долния циганин.Има право да коментира само работодателя си миризливия арменец забогатял от /продажба на хладилници вт .ръка от Италия/Да ама Не както казваше Васа Ганчева.За нечистоплътния /бизнес в Италия не се споменава./.

Отговори
16 1
Деда ви

Деда ви

08.04.2020 | 10:22

Рока не е единствената музика за съжаление на някои като Фънки.

Отговори
10 2
Това дебело човекоподобно

Това дебело човекоподобно

08.04.2020 | 09:44

е твърде нищожно да говори, дава оценки и изразява мнение за Лили Иванова, ...може само да и мие краката

Отговори
17 1
Ком.

Ком.

08.04.2020 | 09:42

Хора, в момента всяка вечер се излъчват невероятни представления от най-големите световни сцени на композитори с безсмъртни произведения, с прекрасна музика и режисура, насладете им се и не гледайте това пошло предаване с просташки хумор и нагли типове, които ви дразнят. Отидете на тези световни сцени и обогатете духа си, а не пълнете джобовете на самозабравили се парвенюта.

Отговори
13 1
Григор

Григор

08.04.2020 | 09:34

Много хора завиждат на Лили заради таланта й и харизмата.Друг е въпроса защо Магърдич разрешава такова грозно поведение.Явно рекламните постъпления са малко.Хора,крайно време да спрете да си вдигате рейтинга с Лили.Уважаеми зрители,да накараме Фънки и Капките да се извинят за това поведение.Звънете на тел.Пишете им емайли.Да спрем простотията в ефира.

Отговори
21 1
Криси

Криси

08.04.2020 | 09:15

Простак е, ама го държат години наред, въпреки, че възмущава хората с просташкото си поведение. Защо ли? Финансова обвързаност или нелепото му поведение предизвиква хората да коментират, а лошата реклама си е пак реклама. Хитри са арменците, обаче опошлиха предаването с безцеремонност и лош вкус.

Отговори
23 2
Baba Fatme

Baba Fatme

08.04.2020 | 08:45

Torna ot slanina

Отговори
9 1
Много добре

Много добре

08.04.2020 | 00:13

Млади госпожици, коментарът на Фънки си беше забавен и готин. Това, че вие сте спрели във времето споменато от него, не значи, че е дебелак, смешник или всички други определения по негов адрес. Що се отнася до Вас "Марица", триенето на коментара няма да промени нищо. Мишки.

Отговори
7 27
Много добре

Много добре

08.04.2020 | 00:09

Млади госпожици, коментарът на Фънки си беше забавен и готин. Това, че вие сте спрели във времето споменато от него, не значи, че е дебелак, смешник или всички други определения по негов адрес

Отговори
7 25

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?