49

Срам и ужас в "Сървайвър"! Участник се срина като ученичка на изпит

След като певицата Татяна се изложи в неделния епизод на "Сървайвър" и друг ог племето на известните предизвика присмеха на феновете.
 
Зрителите дори измислиха нов термин "Срамвайвър", с който подигравателно наричат иначе нафуканите участници, които не спряха да обясняват колко са подготвени за играта и как в Доминикана ще се чувстват спокойно. Сред тях несъмнено е и Филип, който не спря да показва как тренира с походи на Витоша, силови тренировки във фитнеса и още куп физически активности. Звездата от "Татковци" обаче се свлече и припадна като ученичка на изпит, пише HotNews.bg.

Моят спомен е, че си бях легнал там, където спя, и сънувам. В един момент се появяват Божана, Благо и още някои, които ми крещят в лицето…“, споделя Филип за припадъка си пред Ваня Джаферович.

Причината е гладът, на който са подложени всички играчи този сезон. На място пристигна лекарски екип, който му осигури глюкоза. Зрителите обаче се дразнят от поведението му. "Като им гледам прясно оскубаните вежди с Благо и силно се съмнявам, че спят на плажа, а не в хотелчето", пише наблюдателен почитател на играта. "Не може ли Ергенът за малко да отскочи в Сървайвър, а Филип да си почине при дамите", иронизира друг.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ох  боли

Ох боли

01.03.2023 | 06:23

Горкия не е свикал на глад и мизерия и екстремни състояния .

Отговори
2 0
Щом

Щом

28.02.2023 | 13:56

Не става за оцеляващ какво прави там .

Отговори
2 0
За това

За това

28.02.2023 | 12:11

Не гледам това не ще научиш нещо полезно от това шоу гледаш как някависе борят за слава и известност .

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?