49

Срам и позор: Първата жена на Благой Георгиев стана...

Не е лека съдбата на бившите на най-големия мачо сред футболистите - Благой Георгиев. Първата му жена Христина Витанова го е закъсала финансово и явно не може да разчита на подкрепа от него.

Гимнастичката, от която Благо има две деца, е започнала работа в квартално козметично студио на позиция рецепционист, твърди „Галерия“.

Ежедневно брюнетката води разговори с клиенти за да записва часове за масажи и различни козметични процедури. Христина няма опит в този бранш, но през годините е трудно да се каже какво точно е работила, за да има повече стаж и да си търси занимание по специалност.

След раздялата с Благо Джизъса красавицата се пусна във връзки предимно със заможни господа и затова не се налагаше да работи. Очевидно обаче на този етап едва ли е хванала някой паралия, а готовите пари бързо се харчат, особено когато имаш две деца. Трудностите, с които напоследък Христина се сблъсквала я накарали скоростно да си потърся работа. За съжаление обаче при повечето опити да започне нещо по-престижно удряла на камък, тъй като миналото й с футболиста й носил лоша репутация за по-висок пост в която и да е сфера.

След като най-после я одобрили за козметичен салон в столичния квартал „Люлин“,  Витанова решила да не разкрива на каква позиция е там. Пред приятелки казвала, че е управителка на студиото и дори щяла да им уреди отстъпки. Това обаче не променя фиша на заплатата, която била около хилядарка, издават запознати.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дии

Дии

07.12.2022 | 16:58

Защо е срам и позор? За това че работи нещо? Написали сте След раздялата с Благо Джизъса красавицата се пусна във връзки предимно със заможни господа и затова не се налагаше да работи. Оставам с впечатлението че вестник Марица рекламира и възхвалява проституцията. А когато човек работи е срам и позор. Нещо не разбирам сбърканата логика на Марица. А това че работи жената като рецепционистка няма нищо срамно. Вероятно не е учила нищо и няма как да работи като лекар, учител или счетоводител. Кой за каквото учил, но не е срамно да работиш. Само в празната глава на писалият статията Иван Кирев е срамно - къде по престижно за него е човек да работи като държанка или проститут.

Отговори
15 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?