3906

Сръбската Ванга: Страшно пророчество за съдбата на Европа! Четири държави изчезват

Страшно пророчество за съдбата на Европа е направила приживе ясновидката Верица Обренович, наричана сръбската Ванга. Тя е покойница от 2019 г. насам, но нейният личен довереник сподели пред западни медии последните ѝ пророчества за бъдещето на света. 

Той е бил неин личен оператор, назначен от властите в бивша Югославия, за да записва всяка нейна дума. 

Едно от последните ѝ предсказания е, че много скоро народи в Европа ще усетят на гърба си и ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света. 

Потопът, за който се пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които може да престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия. 

Още през 2015 г. гадателката казала, че Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне. 

Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия. Франция пък щяла да бъде разтресена от бунтове и терористични атаки, пише standartnews.com. 

САЩ ще поведат война с ракети в небето, а в Италия вулканът Етна ще се събуди и много хора ще напуснат домовете си. Това пророчество е вече факт, тъй като Етна избълва преди дни и създаде паника на остров Сицилия.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tyrty

tyrty

28.11.2023 | 23:13

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук===-----> http://gg.gg/blumag

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?