Следвайте ни

Спринтьор от Пловдив отвя конкуренцията в конкурса „Super Model Universe 2020"

viber icon

Пловдивчанинът Иван Булкин се окичи с титлата „Super Model Universe 2020". Именитият ни спринтьор отстрани конкуренцията от няколко страни по целия свят. 

Българският представител в световния конкурс за мъжка красота е студент в ПУ "П. Хилендарски" със специалност „Спорт и възстановяване“. Иван тренира професионално лека атлетика от 12 години и е многократен държавен шампион в спринтовите дисциплини. През 2016 г. е избран за най-красив атлет на България в конкурса „Мистър БГ атлетика“, а в края на 2019 г. спечели и отличието „Мистър Пловдив“. Последната си победа засега - в „Super Model Universe 2020“, той отвоюва онлайн.

„В журито на надпреварата имаше човек, който е част от българските организатори на конкурса „Мистър Вселена“. Харесали са ме и после се свързаха с мен. Още тогава заявих, че имам желание да участвам в световния конкурс“, споделя атлетичният пловдивчанин и допълва, че е бил готов да замине за Малайзия, където е трябвало да се състои надпреварата, но ситуацията наложила тя да се проведе онлайн.

Половината от общата оценка се формира от онлайн гласуване по целия свят, а останалата част - от оценките на жури от различни държави. Преди това оценяващите са провели видео разговори с всеки претендент. Голямата награда е двуседмичен престой в Малайзия, по време на който Иван Булкин ще присъства на множество конкурси и мероприятия като победител.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?