1553

Спят ли за пари хубавиците от "Ергенът"? Говори Ева

Александра Гърдева и Ева Георгиева от "Ергенът" опровергаха слухове и клишета, които често съпътстват живота на популярните личности. "Все още нямам деца!" - това гласеше надписът, зад който застана Алекс.  "Не спим с мъже за пари!" пък написа Ева, цитирана от "Лейдизоун". 

Посланието на двете беше, че не бива да се вярва на всичко, което е публикувано в интернет.  Скоро момичетата отбелязаха и годишнина от началото на снимките на "Ергенът". 

"Беше страхотно преживяване от първият до последният ден. Радвам се, че точно с вас прекрасни момичета изживяхме това приключение", коментира Люси. "Искам пак" - сподели Благовеста Бонбонова. 

Забавлението за момичетата е започнало още в самолета на път за Турция, където са правени снимките.  
След края на шоуто Алекс и Виктор Стоянов бяха заснети да пият кафе заедно. Това провокира много предположения, че въпреки че не прие розата му и си тръгна от предаването, двамата са заедно. 

 Снимката на Ергена и Алекс е била направена в центъра на София. Двамата са седнали на външна маса в заведение, което според някои потребители се намира близо до Народната библиотека.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Асен

Асен

28.09.2022 | 02:53

Това е дъното:) Виждате ли, заради такива "явления" много хора са отвратени от демокрацията и питат това ли са "западните ценности"? Не, това просто е обратната страна и "дъното" на ценностите:)

Отговори
0 0
Задължително

Задължително

27.09.2022 | 10:28

Спят за пари и подаръци никой не вярва ,че не спят за безпари .

Отговори
5 0
Западняк

Западняк

27.09.2022 | 00:33

Не за пари, а за дребни стотинки.

Отговори
7 0
Азис

Азис

27.09.2022 | 00:17

То щото ергена не спи за пари.

Отговори
8 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?