Следвайте ни

Според ЗОДИЯТА: Кой е вашият ангел пазител

viber icon

Надали е изненадващо, че както при повечето различни критерии и качества на зодиите, всяка си има своя ангел пазител, който бди над човека и го напътства в живота.

Вижте според зодията си кой е вашият ангел и с какво ви помага.

Овен

Ангелът на Творението е пазителят на овните. Той дава изключителна физическа сила, както и много ментална и емоционална и ги прави силни и амбициозни.

Ако сте човек, който обича да си поставя високи цели, този ангел е най-доброто, което можете да имате до себе си.

Телец

При телците е ангелът на Троицата и неговите дарове са лоялността и последователността и невероятното търпение. Благодарение на този ангел независимо какво ви се изпречи по пътя, вие можете да го преборите и да продължите напред без да се отказвате от целите.

Близнаци

Никой няма да е изненадан и за секунда, като разбере, че ангелът бдящ над близнаците е именно ангелът на Общуването. 

Той винаги ви подава подходящите думи, в точното време и всяка ситуация е ваша независимо обстоятелствата. 

Рак

Ангелът на Изобилието при раците им помага да се учат от всичко, което им се случва, както и ги изпълва с мир и благодарност, предпазвайки ги от стреса в ежедневието. 

Лъв

Лоялността, смелостта и оптимизмът са подаръци от ангелът на Земната сила при лъвовете. 

Той осигурява и увереността, която е най-характерна черта при лъвовете.

Дева

Като представителите на зодиака, които са способни да поддържат всякакъв ред и отвън, и отвътре, за това при тях да помага е ангелът на Изцелението. 

Везни

Ангелът на везните може би е този, за който повечето хора мечтаят и това е ангелът на Небесната любов. Той ги дарява с много въображение, страст и им дава възможност да съжителстват с всички останали в хармония.

Скорпион

При тях е ангелът на Прераждането, който им дава изключителна сила и твърд характер. Също негов дар е интелектуалната зрялост, жизнеността и романтиката.

Стрелец

Какъв по-добър пазител от ангелът на Щастието? 

Благодарение на него стрелците са такива приключенци и постоянно искат да опознават света. Страст за знания и добро настроение е неговият основен дар.

Козирог 

За такива работохолици и любознайковци може да бъде само ангелът на Работата. Той прави тяхната сила и физическа, и емоционална - два пъти повече. 

Водолей

Благодарение на ангела на Свободата, водолеите са изключително креативни, както в професията си, така и във взаимоотношенията си с хората. 

Риби

Кой ще е изненадан, като разбере, че техният ангел е... ангелът на Мечтите? Рибите винаги са в някакъв техен свят, отделен от другите и летят от облак на облак. 

До такава степен техният ангел помага за това, че те са с изключително обострена интуиция и могат да стигнат само с въображение дори до Бог, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?