Следвайте ни

Според зодията: Коя е перфектната професия за вас?

viber icon

Всеки човек търси своята перфектна кариера. В крайна сметка хората са го казали – намери работа, която обичаш и няма да работиш нито един ден в живота си, пише struma.bg. Ние отделихме време, за да разгледаме кои биха били перфектните професии за всяка една зодия от зодиака. Вижте от астрологична гледна точка коя е точната кариера за вас. Вижте коя би била вашата: 

Овен – Индивидуален треньор Да тренират и мотивират друг човек да стане най0добрата версия на себе си – какво по-добро занимание за един Овен?!

Телец – Учен Спокойна и надеждна работа с цел да се разучат мистерии и помогне на човечеството.

Близнаци – Учител Цял ден говорене, общуване и обменяне на идеи – какво по-перфектно за един Близнак?

Рак – Гинеколог Раците често са свързани с архетипа на майката. Те имат вродено чувство за болести и лекове и могат да пренесат тези познания в помощ на други хора.

Лъв – Певец Лъвовете винаги мечтаят за сцената и няма по-подходящо от музикална професия.

Дева – Графичен дизайнер С око за детайл, прецизност, самоусъвършенстване и самокритичност – Девите са създадени да създават изчистено изкуство.

Везни – Гримьор Везните се чувстват в свои води, когато помагат на останалите да се чувстват красиви.

Скорпион – Полицай Опасност, правила, разузнаване и разрешаване на мистерии – какво по-хубаво от това за Скорпионите?

Стрелец – Пътешественик Дайте на Стрелците да се движат и да преживяват, за да може да учат останалите това, което са научили. Козирог – Президент

Зодията, на която бихме поверили целия свят – дайте на Козирозите да планират, действат и анализират, те се перфектни в лидерски позиции!

Водолей – Артист Водолеите ни бутат към бъдещето винаги. Свободата и креативността, която им носи това да бъдат артисти са високо оценени.

Риби – Писател Рибите могат да използват огромното си въображение и да създават нови светове като писатели.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай