1553

Според зодията: Какво ни очаква в любовта?

Огненият Марс навлиза в знака на Козирог. Това означава, че ще си задаваме въпроса какво ни предлагат в любовта, преди да решим да направим този човек приоритет. Меркурий, който в момента е ретрограден, също влиза в Козирог и ще бъде в точен съвпад с Плутон. 

 

Овен

В последните дни на януари Овенът ще си напомни, че не заслужава да бъде във връзка с човек, който не е достоен за него. Венера в Козирог може да ви заблуди за кратко да се срещате с някого, който не ви оценява както заслужавате. Овни, вие сте независими, самодостатъчни, амбициозни и можете да постигнете пълен успех, дори в любовта. Заслужавате партньор, който напълно ви подкрепя, а не такъв, който се опитва да ви принизи до нивото си.

Телец

На 19 декември Венера стана ретроградна и вероятно от тогава много представители на зодията преоценяват любовния си живот. Най-голямото осъзнаване е, че вие сте този, който се ограничава заради погрешни вярвания за това как трябва да изглеждат любовта и романтиката. Сега настъпва период на обновяване. Някои от вас ще могат да затвърдят любовните си връзки, да се сближат повече с любимия човек. Необвързаните да гледат смело и позитивно напред, любовта няма да ги подмине.

Близнаци

Близнаците ще забележат голяма промяна в себе си. Такава, която ги прави по-смели, когато става въпрос за борбата с личните им страхове и които може да са свързани по някакъв начин с любов и интимност. Марс се премества във вашия 8-и дом на интензивността, като ви помага да „атакувате“ всякакви ненужни страхове и съмнения.

Тъй като Венера е ретроградна в тази област на вашата карта от средата на декември, вие всъщност сте имали възможност да идентифицирате точно какви са тези проблеми и как са ви наранили. Положителната промяна е налице. Обвързаните Близнаци ще имат желание да направят връзката си по-вълнуваща, а търсещите любов вече няма да униват.

Рак

Венера е ретроградна във вашия партньорски сектор от средата на декември, което ви подтиква наистина да помислите за стила си на романтична обвързаност. За някои Раци това може да е довело до осъзнаването, че връзката, в която се намират вече не им дава онова, от което се нуждаят.

Други са се вгледали в определен човек, за да се опитат отново да видят неговата стойност. Може би е добра идея да помислите дали не сте издигнали някакви емоционални стени от минала болка или страх. Тази седмица Марс влиза във вашия партньорски сектор и вие сте готови за промени в любовта.

Лъв

Лъвовете ще са готови да полагат усилия в любовта и ще очакват резултати от тях. Ретроградната Венера ви постави в една пауза, в която можехте да прецените кое работи за вас и кое не. Това може да се отнася за конкретна връзка или за вашия подход към взаимността в любовта и срещите като цяло. Може би сте давали или приемали повече, отколкото е необходимо, и ако е така, е била необходима корекция. Като цяло, тази седмица любовта ще ви носи хубави емоции без значение дали сте обвързани или не.

 

Дева

Деви, вашият 5-и дом на любовта и романтиката вече е силно засегнат от Марс, като към неговото влияние ще се присъединят и Меркурий и Венера. Това означава, че що се отнася до любовта, определено ще има динамика при вас. Някои ще взимат любовни решения, други може да се помирят с половинката си или човек, към когото изпитват емоции. Очаквайте големи промени в любовния си живот тази седмица, време е да промените романтичния си свят към по-добро.

Везни

При някои от вас мислите за любовта, любим човек и стойностна връзка ще бъдат на дневен ред, особено ако са необвързани (понякога се случва и при обвързани). Понякога това, което ни липсва е потенциално свързано с нещо неразрешено от нашето детство. Ето защо е важно да стигнем до неговата същност, за да можем да преоткрием любовта към себе си, за да привлечем любовта, която заслужаваме.

Хубавото е, че вие сте напът да разрешите по някакъв начин болезненото минало. Ако сте във връзка, желанието ви да споделяте с любимия човек ще се повиши. Комуникацията е важна и е чудесно да може да говорите за всичко. Помислете и за романтиката.

Скорпион

Мислите се материализират, Скорпиони! Ако не сте доволни от настоящата си любовна ситуация, тогава единственото нещо, което можете да направите, за да я промените, е да предприемете някои промени. Марс навлиза в сектора на съобщенията ви, като ви кара да подкрепите думите си с действия. Към него се присъединява и Венера. Определено ви очакват промени, както обвързаните, така и търсещите нова любов и тези промени може да ви вдъхновят и да ви донесат приятни емоции.

Стрелец

Отстояването на себе си е изключително важно за вас тази седмица и може да сте напът да го направите, Стрелци. Някои представители на зодията може би са прекарали известно време в преразглеждане на концепцията си за собствена стойност, благодарение на ретроградното движение на Венера във вашия 2-ри дом на личната стойност.

Тя ще ви помогне да въведете желаните промени, а Марс допълнително ще ви мотивира. Най-накрая сте готови да изисквате от любовната си връзка, половинката ви или потенциален нов партньор онова, което заслужавате.

 

Козирог

Последната седмица на Януари ще донесе промени и за вас, Козирози. Марс влиза във вашия знак за първи път от две години. Това може да се почувства като внезапен прилив на вашата енергия и либидо. Възможна е задълбочена комуникация с някого, когото намирате за невероятно привлекателен. Самотните ще са готови да приключват с миналото и да обърнат нова страница в живота си. Тези от вас, които са обвързани, ще имат желание да флиртуват повече с любимия човек, да задълбочат интимността като цяло.

Водолей

От средата на декември 2021 Венера е ретроградна и това доведе до усещане за обърканост при много Водолеи. Този неин цикъл ви научи как да се движите в мътните, несигурни води на любовта и да се отдадете на нейните възможности. Ако има любовни рани от миналото, които не сте разрешили, единственият начин да го направите е да бъдете по-смели и да отворите сърцето си за нови преживявания. Обвързаните представители на зодията също ще имат нужда от обновяване на връзката си, от повече интимности, романтика, забавления.

Риби

Марс влиза във вашия сектор на приятелството. Ще бъдете по-смели да „преследвате“ човек, който ви привлича в близкия ви социален кръг. Разбира се, някои Риби ще направят и преоценка на най-големите си надежди, желания и мечти свързани с любовта. Венера приключва ретроградната си фаза, а това означава много нови възможности за вас.

Онези, които си имат половинка, също ще усетят прилив на желание да направят положителни промени във връзката си и желанието им ще бъде подкрепено от любимия човек, az-jenata.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?