3906

Според зодиите: Кои са перфектните двойки

Според зодиакалните знаци: Кои са перфектните двойки

 

Гледаш щастливи двойки, които изглеждат сякаш са създадени един за друг. Те се разбират перфектно без думи, довършват си изреченията, почти никога не се карат за дреболии, а ако имат разправии, се сдобряват много бързо. Кои зодии образуват най-добрите двойки - и в любовта, и в приятелството?

Рак + Скорпион

Типичните Раци са емоционални хора. Затова и е трудно да се разбират с човек, който живее по логика, а не по интуиция. В това отношение Скорпионите отлично разбират чувствителните Раци, защото винаги разчитат повече на сърцето си, отколкото на главата. В същото време Скорпионите живеят в настоящето, а Раците живеят в бъдещето, но тези водни знаци нямат противоречия във възгледите си.

Лъв + Стрелец

Лъвовете са невероятно чувствителни към личното пространство и свободата. Веднага щом на хоризонта се появи перспективата да бъдат пленници на една връзка, те бягат. Стрелците много добре разбират това и затова са идеални един за друг. В общественото разбиране те винаги изглеждат като "странна" двойка: и двамата са заети, постоянно тичат някъде, докато флиртуват с другите. Но огнените знаци не се интересуват от мнението на другите: те знаят, че блестят най-ярко.

Близнаци + Водолей

Тази двойка винаги е в движение: или отиват някъде, за да пътуват, или ходят заедно на лекции, или сменят работа, град или държава. Но тяхната любов и уважение един към друг остават непроменени. И още нещо: въздушните зодии винаги ще намерят общи теми за разговор, пише dir.bg. Близнаци и Водолей винаги се забъркват заедно в най-странните приключения, но лесно се измъкват от тях благодарение на това, че се подкрепят.

Дева + Телец

И Девата, и Телецът имат нужда всичко да е ясно и конкретно. И двамата уважават личните граници, мразят да им казват какво да правят и винаги се стремят към съвършенство и точност. Разбира се, впиването един в друг е неизбежно, но със земните знаци е най-лесно. Всъщност Девите и Телците дълбоко в себе си са все още онези уязвими сладури макар че в очите на околните изглеждат по-страшни, отколкото са в действителност. Когато общуват помежду си, тези два знака могат да бъдат себе си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
rtyrty

rtyrty

24.02.2024 | 10:35

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим.---- https://da.gd/menx

Отговори
2 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?