Следвайте ни

Според зодиака! Вижте колко е агресивна всяка зодия

viber icon

Всеки човек на планетата изразява гнева си по различен начин и в различна степен. Подготвихме кратка статия, в която ще разгледаме това колко са агресивни различните зодии и как точно изразяват своята агресия пред света, пише actualno.com:

Овен

Овните избухват лесно и бързо като пиратка, опустошават всичко наоколо и се успокояват бързо. Те са директни, бързи и огнени. Възможно е да кажат неща или направят неща, за които после ще съжаляват.

 

Телец

Телците толерират и поемат доста, преди да се ядосат. И тогава се превръщат в разярен бик, който вижда червено навсякъде. Телците са страшни и могат да нанесат огромни щети на всичко около себе си.

Близнаци

Близнаци използват най-голямото си оръжие: езикът си. Използват цялата информация, която знаят за теб и изстрелват думи като стрели, с които да те наранят. Възможно е да започнат да клюкарят зад гърба ти и да разпространяват слухове, които да те злепоставят.

Рак

Раците влизат в защитна позиция, когато са ядосани и раняват много жестоко. Те са изключително пасивно-агресивни и манипулативни и ще те накарат да страдаш, докато не им мине.

Лъв

Лъвовете често защитават не себе си – защото хората инстинктивно усещат, че не трябва да ги прецакват, а семейството си, партньорите, приятелите си. Те са борбени, искрени и страстни и действат, за да те унищожат от веднъж.

Дева

Девите изглежда сякаш винаги са недоволни и мрънкащи за нещо. Обикновено е нещо, което изглежда малко и незначително. Но, когато наистина се ядосат – стават упорити и след време става това, което те искат.

Везни

Везните имат проблем да изразяват агресията си здравословно, защото имат нужда да се харесват на всички. Заради това, преминават в екстремности бързо в това как да се изразят – или е прекалено или е в неподходящ момент. Постепенно израстват в изразяването си.

Скорпион

Скорпионите са злобни, злопаметни, манипулативни и отмъстителни. Те избухват и искат да те наранят с думи, но след това започват да обмислят как да те прецакат по възможно най-лош начин.

Стрелец

Стрелците се ядосват най-много заради благородството и идеализма си. Те се палят, но се опитват да намерят начин, по който успешно да работят нещата. Те са честни до болка и когато ядосани, казват всичко, което мислят.

Козирог

Козирозите стават твърдоглави и тесногръди, когато са ядосани. Чувството да спориш с Козирог е да говориш на стена: не усещаш, че има приемане, нито предаване. Те са разумни и получават това, което искат.

Водолей

Водолеите страстно защитават каузи, в които вярват и едно по-добро бъдеще, в което да живеем. Те използват интелекта и обективно се опитват да обяснят позицията си. Възможно е да изглеждат по-студени и аналитични, отколкото другите знаци.

Риби

Рибите са гъвкави и не знаеш какво може да се случи, когато се ядосат. Може да бъдат огнени и директни, могат да бъдат студени и манипулативни, може да се разсърдят много и да спрат да комуникират, може да бъдат разумни и обективни или може да се разплачат от яд – всичко зависи от ситуацията и настроението им през деня.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?