Следвайте ни

Според зодиака! Това са най-влюбчивите зодии

viber icon

Ето кои са петте най-влюбчиви зодии:


Скорпионите 
се наредиха първи. Астролозите смятат, че е много трудно да устоиш на чара на представителите на тази зодия. А самият той постоянно се влюбва. Освен това те самите ценят предаността ужасно много.

Втората позиция отиде при Близнаците. Според астролозите нищо няма да спре любовните трепети на Близнаците. Освен това представителите на този знак просто зависят от любовта. За тях тя е всичко.

Третото място в класацията заемат Везните. Представителите на тази зодия умеят красиво да се грижат за обичания от тях човек. Страстите им обаче трябва да бъдат внимателни: цялото това желание за красиви жестове е просто начин да се забавляват. Освен това Везните могат да бъдат едновременно с няколко партньора.

Четвъртото място в класацията е за Водолей. Представителите на въздушния елемент се отличават с лекомислие и склонност към приключения. Те обаче никога няма да посмеят да направят първата стъпка.

Пета позиция е за Лъвовете. Представителите на тази зодия гледат на света през розови очила. Те никога няма да бъдат смаяни с комплименти и серенади, но пък знаят как да обичат истински, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай