Следвайте ни

Според зодиака! Тези зодии са ужасни домакини

viber icon

Ето кои зодии хич не си падат по домакинската работа, пише actualno.com.

Близнаци
Представителите на тази зодия не са създадени за домакински задължения, готвене и чистване. Това, разбира се, не означава, че къщата им е в безпорядък. В крайна сметка най-важното е да се организира процесът. А това те го правят много добре. Близнаците са много общителни и разкрепостени. Те постоянно имат гости у дома, но и не отказват чужд помощ. Ако пък някой забрави да я предложи, те не се притесняват да делегират задължения - кой ще измие чашите, кой ще помогне с готвенето и т.н. 

 

Водолей
Ако отидете неочаквано у дома на Водолей, най-вероятно ще откриете бъркотия.Дрехи ще са разхвърлени навсякъде, ще има планина от мръсни съдове... Водолеите не обичат домашната работа и много често не знаят как да готвят. Ако имат нещо в хладилника, то вероятно става въпрос за поръчка от близкия ресторант или за бързо хранене. 

 

Овен
Овните ще ви кажат кой препарат за почистване на прозорци да купите, кои лакове са подходящи за ремонта, къде да купите красиви покривки и салфетки. Но определено ще откажат да ви помогнат в приготовленията и домакинската работа. Те ще имат много неща за вършене и проблеми, с които да се измъкнат. И въпреки всичко, докато лежат на дивана, ще продължат да дават съвети.

 

Стрелец
Дори да нямат работа, почистването не е силна страна на зодия Стрелец. Стрелците могат да готвят, но го правят само, когато е необходимо. Те ще се опитат да делегират задачи и ако това е невъзможно, ще се "влачат" из апартамента с изражение на гибелна умора. Всичко ще е приготвено вкусно, но на следващия ден ще откажат да повторят същото действие.

 

Риби
Те обичат дома, семейството и домакинството. Привидният ред според тях е явната бъркотия. Те могат да чистят и готвят само, когато имат стимул за това. Не бива да очаквате от тях да го правят редовно. Невъзможно е да ги научите или да ги призовете към съвест. Те просто ще се оттеглят с усмивка в друга стая, по всяка вероятност сърдити.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?