4232

Според зодиака: Кои са най-милите зодии?

Невероятно е да бъдете сред тези хора

 

 Те са добри по душа, много мили, приятелски настроени са. Не са сред плашливите и се държат много възпитано, мило и любезно, дори с непознати. Може да се разчита на тяхната помощ, дори когато не ви познават добре. Ето кои са те, според "Times of India", пише fakti.bg.

 

 

Риби

Те често са признавани за най-милите, добродушни и състрадателни зодии. Рибите проявяват съчувствие, винаги помагат - и на близки, и на непознати, подават ви ръка, държат се любезно, нежни са. Те имат много добро сърце, емпати са, обичат силно. Освен това, те са идеалисти - управлявани от Нептун. Изслушват всички внимателно, поставят другите на първо място, не са егоисти. Познават кога някой има нужда от помощ, веднага се заемат с това, виждат кога някой е разтревожен, дори да е непознат.

 

Рак

Други водни знаци, които са познати като много мили, нежни, чувствителни. Раците са управлявани от Луната. Те са зодии, които обичат силно, винаги са грижовни и искат да помогнат, пише teenproblem.net. Знаят от какво се нуждаете и обичат да се грижат за околните. Дори да не ги познават, те ще им съдействат, ще им подадат ръка, ще им предложат точно помощта, от която имат нужда. Може да разчитате на тях, сякаш умеят да правят всичко около себе си по-добро. Те са хората, от които се нуждаете. Прегръщат непознати, проявяват съчувствие, пазят ви и са като една благословия.

 

 

Везни

Тези зодии са управлявани от Венера - тя е планетата на любовта, романтиката и красотата. Затова Везните обичат силно, търсят хармония, красота, щастие и бързо се привързват. Те искат да правят добро, да видят всички щастливи, затова помагат на приятели, близки, познати и непознати. Харесва им да виждат как непознати хора им се усмихват и им благодарят. Обичат да цари спокойствие, затова съдействат на всички, проявяват разбиране. Правят добрини, винаги може да им вярвате и да ги помолите за услуга, дори да не ги познавате добре.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?