46
Следвайте ни

Спомени за бившия: Какво взе Мариана Векилска от Симо след развода

viber icon

Мариана Векилска живее в апартамент без врати, както зрителите видяха по време на участието й в „Черешката на тортата“. Телевизионерката, която грабна плакета за най-добър готвач, е разположила в центъра на дома си уютната камина, за която преди години се грижеше съпруг №2 - радио водещият Симеон Колев.

След раздялата им той взел някои картини и свои вещи, защото при нанасянето им като щастливо семейство преди десетилетия, журналистката поела грижата за обзавеждането. Симо й се доверил, не само защото бил влюбен като хлапак, но и защото вярвал в добрия й вкус - той страшно много приличал на неговия.

Тя е категорична, че не робува на ултрамодерно обзавеждане и голямото пространство, което се създават чрез премахването на част oт вратите и заменянето им със сводове. Холът и трапезарията са обединени, а кухнята е точно до тях. Всички платна, които Колев си взел при раздялата им, били от баща му, който колекционира маслени пейзажи от български художници. Когато Мариана отишла у родителите на Симеон на гости за първи път, веднага харесала една от картините, пише „Минаха години“.

„Спрях пред нея и казах моя е - оказа се, че същата е любима и на Симо. След време баща му ни я подари и днес тя е срещу спалнята ни“, разказа красивата водеща, още докато е женена. Днес обаче тези платна са при Колев, но останалите мебели като шкафа и дори холната гарнитура, които видяха зрителите на Черешката, са от времето на общото им съжителство.

Общите им снимки също вече не висят по стените, но водещата на „България в 60 минути“ запазила много ценна фигурка на тракийската богиня на плодородието. Мариана вярва, че тя закриля дома и не била готова да остане без нея за нищо на света. Когато двамата с радиоводещия решили да се разделят, Мариана се изнесе от собствения си дом в труден за нея период - майка й си отивала от й рак, сестра и щяла да става майка, при това късно, а имала и твърде много работа в телевизията.

След раздялата Векилска работи за кратко в Брюксел, а после се върна у нас. Докато е Белгия, Колев и синът им Момчил живеят в жилището, а Мариана също се прибира там, когато е в отпуск в София. Категорична е обаче, че между двамата няма как да има същата химия от преди година, когато били истински влюбени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Фую

Фую

11.01.2022 | 10:51

Зе му дедовия

Отговори
0 0
Димитрова

Димитрова

11.01.2022 | 02:59

Много добра журналистка. Жива и здрава!

Отговори
6 4
Боги такежиев

Боги такежиев

11.01.2022 | 01:04

Ама така се вълнувам от личния живот на тази дебела парцалана, че вечер не мога да заспя от мисли по Нея.

Отговори
12 6
Истината

Истината

10.01.2022 | 23:39

Тази жена обича най-много себе си и е щастлива така...

Отговори
19 1
Нарцис

Нарцис

10.01.2022 | 20:28

Тази е нарцистична мъжемразка...

Отговори
18 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?