4020

Спокойствието гарантира успех на Везните, Девите поемат инициативата

Какво са ви подготвили звездите в последния работен ден? 

ОВЕН

Сутринта е идеална за всякакви занимания. Няма значение дали веднага ще предприемете нещо трудно или ще започнете с нещо по-просто. Във всеки случай звездите ще бъдат на ваша страна и бързо ще постигнете успех. Много от вас ще се възползват от опита и знанията, придобити преди време. 

ТЕЛЕЦ

Денят със сигурност ще ви зарадва. Той обещава интересни бизнес предложения, парични постъпления, както и успешно решаване на финансови въпроси. Важно е да нямате илюзии и да не очаквате незабавно решение на всички проблеми. Ще постигнете целите си, но за това все още трябва да работите усилено. 

БЛИЗНАЦИ

Днес околните ще ви слушат особено внимателно. Опитайте се да не казвате твърде много, да не споделяте непроверена информация и да не преразказвате слухове. Всичко това може да навреди на репутацията ви. Публичните изказвания ще са добри и ще направите благоприятно впечатление. 

РАК

Хората около вас ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Преди обед това може да бъде много досадно. Въпреки това ще се справите с негативните емоции и няма да влизате в кавги и разправии. Следобед настроението ви значително ще се подобри, особено за тези от вас, които очакват среща с приятели. 

ЛЪВ

Настроението ви ще бъде добро и няма да се влоши, дори ако нещо не върви по план. Обърнете внимание на идеите, които идват днес. Може да изглеждат рисковани, фантастични, или далеч от реалността, но ще дойде време, когато ще успеете да ги реализирате. 

ДЕВА

Струва си да поемете инициатива днес. Благодарение на идеите си ще успеете да укрепите професионалните си позиции и да се изкачите по кариерната стълбица. Средата на деня е най-подходяща за решаване на сложни проблеми. Бързо ще се справите с тях и това няма да остане незабелязано. 

ВЕЗНИ

Днес ще имате повече грижи от обикновено, но не трябва да се притеснявате и нервничите. Спокойствието ще ви гарантира успех. Способността да решавате няколко проблема наведнъж ще ви бъде полезна. Денят е подходящ за делови срещи. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

СКОРПИОН

Денят едва ли ще мине без дребни недоразумения. Някои представители на знака трудно ще се разбират с колеги и дългогодишни съюзници. Дори хора, които харесват вашите планове, днес може да са скептични относно новите ви предложения. Опитайте се да разчитате предимно на собствените си сили. 

СТРЕЛЕЦ

Важно е да не се преуморявате днес. Денят може да не е от най-успешните, но не може да се определи и като безнадеждно лош. Едва ли ще имате време да направите всичко, което сте планирали, така че е по-добре да започнете с най-важното. Това се отнася особено за тези от вас, които ще решават проблеми на други хора. 

КОЗИРОГ

Действайте решително. Днес имате шанс да постигнете голям успех. Бързо ще разберете как да реализирате най-важната цел. Струва си да разчитате на интуицията си. Нейните насоки ще ви помогнат да избегнете грешки, но съветите на приятели ще бъдат по-скоро объркващи, отколкото полезни. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде уморителен. Ще имате доста работа, но няма да възникнат непреодолими препятствия. Ще се справите с решаването на сложни задачи. Ще имате възможност да предоставите услуги на познати, които ще покажат благодарността си. Някои от вас ще намерят могъщи съюзници. 

РИБИ

Чудесен ден за общуване, особено що се отнася до преговори. Днес ще ви е лесно да се разбирате с колеги, ръководство и потенциални партньори. Денят е подходящ за започване на нова работа или разговори с хора, с които бихте имали интерес да работите. Сериозните срещи ще бъдат успешни, а вашият чар ще играе важна роля. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?