4020

Спокоен ден за Телците, неочаквани срещи за Раците

ОВЕН

Дори и да имате много за вършене, няма да се чувствате уморени и ще запазите както енергията си, така и положителната си нагласа. Хората, с които започнете да си сътрудничите днес, могат да станат едни от най-добрите ви приятели. Среща може да промени плановете ви.

 

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде доста спокоен и всичко ще се случва по план. Много от вас ще имат срещи, на които ще споделят идеи. Ще получите добри съвети и подкрепа за скорошната им реализация. Възможни са запознанства, които ще поставят началото на приятелски или романтични отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде доста напрегнат. Вероятни са незначителни недоразумения и неприятни съвпадения, които могат да изострят напрежението. Те няма да ви попречат да се справите със задачите си, но могат да развалят настроението ви за кратко. Вечерта е подходяща за семейни дела и общуване с любими хора.

 

РАК

Денят е подходящ за решаването на малки ежедневни задачи или организационни въпроси, които отдавна изискват внимание. В началото може да ви бъде трудно, но бързо ще се ориентирате и ще се справите добре. Възможни са неочаквани срещи, на които много ще се зарадвате.

 

ЛЪВ

Днес подкрепата на близките ви ще бъде особено важна вас. Не се страхувайте да споделяте тревогите и преживяванията си. Със сигурност ще бъдете разбрани правилно и може да получите добри съвети. Вечерта е подходяща за среща с човек, чиито симпатии бихте искали да спечелите.

 

ДЕВА

Днес ще докажете на хората, които са се съмнявали във вас, че могат да ви се доверят. Това значително ще подобри отношенията ви. Денят ще е подходящ и за подреждане и решаване на дребни битови проблеми. Ако направите по-големи покупки, няма да сгрешите с избора си и няма да прахосвате парите си.

 

ВЕЗНИ

Звездите ще ви подкрепят днес, особено в отношенията. Ще има подобрение в комуникацията с околните и това ще доведе до по-малко разногласия. Някои представители на знака ще получат интересни предложения за работа, други ще приключат успешно трудни преговори.

 

СКОРПИОН

Днес не всичко, което сте планирате, ще може да бъде реализирано веднага. Ако сте
търпеливи и проявите постоянство, със сигурност ще завършите започнатото. Ще имате
възможност да общувате с хора, които са ви липсвали напоследък и може да възникнат
интересни общи планове.

 

СТРЕЛЕЦ

Много социален и емоционален ден. Няма да може да направите правилното впечатление веднага и ще отнеме известно време, за да намерите общ език с новите си познати. Опитайте се да не се дразните и да запазите оптимизма си. Звездите ще са на ваша страна и много неща ще се наредят добре.

 

КОЗИРОГ

Денят е подходящ за пътуване или посещение на необичайни събития. Благодарение на тях някои от вас ще погледнат по нов начин на познати неща, ще разберат какво биха искали да променят в живота си и кой може да им помогне за това. Вечерта ще бъде благоприятна
за обсъждане на семейни въпроси.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако действате внимателно днес, ще постигнете много и положените усилия няма да са напразни. Струва си да се вслушате в съветите, които ще получите. Но следобед трябва да разчитате на собствената си интуиция. Нейните съвети ще ви бъдат особено полезни, когато става въпрос за лични отношения.

 

РИБИ

Денят ще е лек и приятен, подходящ за добършване на започнатите задачи. Финансови въпроси, които са важни за вас и близките ви, ще бъдат решени успешно. Семейните отношения ще станат по-топли и хармонични. Разногласията, споровете и взаимните претенции ще бъдат забравени.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?