Следвайте ни

Спокоен ден за Рибите, но трудности за Девите

viber icon

ОВЕН

Трябва да сте настойчиви. Само така днес ще постигнете целите, които сте си поставили. Обстоятелствата може и да не са благоприятни, но няма да има непреодолими прегради. Опитът пак ще ви помогне. Отличните ви идеи ще се реализират, когато работите съвместно с колегите си.

ТЕЛЕЦ

Няма да минете без трудности, но и не очаквайте днес сериозни проблеми. Не реагирайте остро на критиките и забележки. Съхранете спокойствието си. Струва си да поискате съвет от приятелите – те ще ви подскажат, как да постъпите в сложните ситуации, за да имате успех. 

БЛИЗНАЦИ

Няма да скучаете. Очаквайте много непредвидени събития и поводи за вълнение. В напрегнатите моменти разчитайте на чувството си за хумор. Не са изключени и спорове,  но те ще бъдат полезни и ще ви помогнат да изберете най-доброто решение. Парични приходи ще ви изненадат.

РАК

Често ще възникват спорове, но вие ще запазите спокойствието и дружелюбността си. На мнозина от вас ще им помогне и способността да слушат. Денят е подходящ за работа, изискваща творчески подход и изобретателност. Няма да пропуснете възможността да покажете на какво сте способни.

ЛЪВ

Очаквайте много полезна информация, която ще получите от различни места. Дори случайно дочут разговор може да ви даде нови идеи. Вероятни са запознанства, които могат да имат романтично продължение, стига вие да искате. Ще проявявате инициатива в работата, а това ще се хареса на околните.

ДЕВА

Ще имате трудности, но те няма да са сериозни. Бързо ще разберете, какво да правите при критични ситуации. Не ви се иска да отлагате задачите си или да ги поръчате на други, затова проявявате инициатива и на работа, и в личните си отношения. Много от вашите идеи ще получат подкрепа.

ВЕЗНИ

Денят е подходящ за общуване и изглаждане на разногласия. Ще намирите нужните думи, ще правите компромиси и ще направите добро впечатление. Не са изключени приятни новини, касаещи работата, бизнеса или важно за вас начинание. Вечерта релаксирайте в компанията на близките си.

СКОРПИОН 

Отличен ден за разговори и обсъждания на въпроси, свързани с бизнеса. Способни сте да намерите правилния подход даже и към най-непристъпните хора и да намерите поддръжници за идеите си. Ще имате възможност да прекарате приятно времето си в компанията на приятели.

СТРЕЛЕЦ 

В началото на деня може да ви се струва, че днешните проблеми са непреодолими. Но не всичко е толкова лошо. След обед ще почувствате, че ситуацията става все по-добра. Ако започнете да действате веднага, ще успеете да се справите. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от съвета ви. 

КОЗИРОГ

Ще имате успех, ако сте решителни и бързи. Това ще е особено важно през първата половина на деня. Не са изключени полезни делови срещи. Бъдете изобретателни. Някои от вас ще успеят да сключат изгодни сделки или ще намерят нов източник на доходи. 

ВОДОЛЕЙ

Бързо се учите и лесно усвоявате информацията, която може да ви е полезна. Очаквайте запознанства, които в близко бъдеще ще се окажат и полезни. Благодарение на тях пред вас ще се открият нови перспективи. С оптимизъм гледате напред, но не бива да преувеличавате своите възможности. 

РИБИ

Спокоен и приятен ден. Може да се върнете към стари проекти, за да ги доведе до край. Ако нещо не върви както ви се иска, не се отчайвате, а импровизирате с вдъхновение. Околните харесват вашия подход към живота. Мнозина ще искат да ви опознаят по-добре, и да споделят своите преживявания.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай