83

Спокоен ден за Рибите, неприятности застигат други две зодии

Овен

Днес някой около вас ще изглежда много разсеян. Проверете дали е добре и дали всичко е наред. Ако човекът не иска да сподели, проявете разбиране и го оставете. Отделете вечерта само за себе си, за да получите необходимото време за почивка.

Телец

Може би имате чувството, че някой крие нещо от вас. Доверете се на интуицията си – сега е по-силна и ви подсказва правилните неща. Въпреки това не се тревожете – каквото и да е скрито от вас, няма да ви навреди – може само да подобри сегашното ви състояние.

Близнаци

Денят ви ще е изморителен. Някой ще се опитва постоянно да ви натоварва психически, като споделя неща, породени от негови лични проблеми. Без да го засягате се дистанцирайте. Ще получите покана за събитие, което ви нтересува.

Рак

Приятел ще се обърне към вас за помощ. Опитайте да го разсеете от негативните мисли. Излезте на разходка – атмосферата навън със сигурност ще помогне. Предстои ви ново запознанство, което бързо ще се превърне в приятелство. Очаква ви новина, която ще промени плановете ви за почивка.

Лъв

Добре е днес да обърнете внимание на чувствата си. Напоследък усещате появата на емоционален проблем. Опитайте да разберете откъде е възникнал. Потърсете решение, а може би е най-добре да споделите с близък. Имате нужда от почивка – отделете вечерта за спокойно и релаксиращо време само за себе си.

Дева

Днес ще се появят много пречки. Обстановката около вас ще е доста напрегната, заради конфликти и непрекъснати спорове. Опитайте да не се задълбавате и да се фокусирате върху приятни занимания. Разумът и интуицията ще ви помогнат да се дистанцирате.

Везни

Предстои ви спокоен и приятен ден. Ако все пак се появят конфликтни ситуации, вложете цялата си енергия да ги потушите бързо. Бъдете готови за дълги и сериозни разговори относно бъдещи планове. Постарайте се да създадете приятна атмосфера.

Скорпион

Добре е днес да отделите време за почивка. Предстои ви натоварен ден, който ще ви изтощи до краен предел. Прекарайте вечерта със семейството си или приятели. Ако имате енергия, излезте на разходка – градската атмосфера ще ви разведри.

Стрелец

Днес ще се появят конфликти, при които хората около вас ще приемат ситуацията твърде лично и ще ви бъде много трудно да потушите напрежението. Трябва да убедите всички, че имате обща цел и никой няма да спечели от спора. 

Козирог

Държанието на някой около вас, днес много ще ви дразни. Не се впрягайте – най-доброто, което можете да направите, е да се учите от грешките му – мислете преди да говорите. Вечерта се насладете се приятелска компания и приятни разговори.

Водолей

Напоследък сте доста нетърпеливи. Добре е да забавите темпото, за да осмислите случващото се. Когато действате малко по-бавно и няма толкова шум около вас, ще сте много по-концентрирани и крайните резултати ще са по-задоволителни.

Риби

Денят ви ще е спокоен. Ще търсите нова информация по тема, от която сте заинтересовани. Ще срещнете някои препятствия, с които бързо ще се справите. Вечерна разходка ще ви помогне да подредите мислите си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?