49

Спират "Ергенът" след пълния резил, момите удариха дъното

Култовото риалити "Ергенът" вече не е номер 1 по гледаемост. Рейтингът на шоуто, в което девойки се борят за сърцето на един мъж, пада главоломно с всеки изминал епизод. Това сочат данните на пийпълметричната агенция ГАРБ, цитирани от "България Днес".

В първите 2 сезона на "Ергенът" шоуто бе на върха в дните, в които се излъчва. Само че сега конкурентното риалити, което върви по Нова тв - "Хелс китчън", е по-предпочитано от зрителите.

Готвачите от кухнята на шеф Виктор Ангелов са доста харесвани и предпочитани от зрителите. В първите 2 седмици, откакто се излъчват форматите, "Хелс китчън" е почти 1/3 по-гледан от "Ергенът". В него няма такива драми, както в конкурентното шоу. По-динамично е, а това се харесва повече от зрителя.
 
Дали причината за ниския рейтинг е слабият каст от девойки, или просто на българина му писва да гледа как семпли жени правят всичко по телевизията, за да се харесат на Ергена, не се знае. Но със сигурност има причина за огромния спад в интереса към предаването. В социалните мрежи дори тръгна слухът, че 4-ти сезон на шоуто може и да няма догодина.

"Не знам кой ги избира, но с всеки изминал сезон става все по-зле", коментират в мрежата.

Малко вероятно е шоуто напълно да бъде спряно догодина, коментират телевизионери. Възможно е по-скоро да му бъде сменено името, но не и акцентът. От доста време се твърди, че продуцентите обмислят да направят "Момата" - еквивалент на "Ергенът", но мъже да се борят за сърцето на една дама.

В същото време пък "Капките" безапелационно бие конкуренцията и са твърдо номер 1 от всички формати в България. Една от причините за това е, че Би Ти Ви решиха да не пуснат предаване в първия ден от седмицата, когато по Нова тв вървят имитациите на звездите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
12 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 22:31

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я иСдържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 22:30

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 22:29

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлОУзета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 22:28

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 22:27

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
Не дъното

Не дъното

11.03.2024 | 12:19

Това стигна центъра на земята .

Отговори
6 0
Xexoo

Xexoo

11.03.2024 | 11:43

Това ергенче доказа че е едно комплексирано педалче, нищо повече, а жабите вътре не са и за коментиране, ясно е всичкиче искат всичко друго освен сериозна връзка

Отговори
5 0
Чудя се

Чудя се

11.03.2024 | 09:43

Защо са купили правата да правят тази помия.

Отговори
9 0
976432145

976432145

11.03.2024 | 08:58

Събрани безмозъчни пуйки. Грозни и прости. Стигнаха дъното. Още сега тази пошлост трябва да бъде спряна!

Отговори
13 0
Европеец

Европеец

11.03.2024 | 08:56

марица кажете кога ще го спират стига с тези празни заглавия толкоз ли неможете едно свястно да напишете затова не ви чета вестника.

Отговори
13 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?