Следвайте ни

Спасение в поп фолка! Известен певец пребори COVID-19

viber icon

Маски по аптеките и хора в дискотеките са пророческите слова в песента "След коронавируса", която е дело на Алейдин Ахмедов (Ax Dain) и Аднан Бийт. В парчето се призовава любовните отношения като целувки и прегръдки да бъдат отложени засега и да се изчака краят на пандемията. Част от видеоклипа е заснет с мобилен телефон, а всичките кадри са в домашни условия. Алейдин също така мие ръцете си, докато пее ритмичния куплет, пише България днес.

 


"Направихме тази тема с чувство за хумор. Всички сме затворени по къщите и апартаментите си и много от нас не могат да бъдат с любимия си човек", коментират създателите на нестандартната творба.


"С колегата ми Аднан направихме домашно видео - всеки от дома си с телефона си. Аз направих сам монтажа и така ще го представя на нашите общи почитатели. Накрая оставих няколко послания, които се надявам да бъдат възприети, а не игнорирани", обясни Ахмедов. Тъй като заведенията са затворени в момента, друг клип не може да бъде направен и това се счита за официално видео.

"Искаме да напомним на хората, че сега не е време да излизат навън и да се целуват, не е време за интимности. Причината са всички фатални бактерии, които можем да си предадем при такъв контакт. Казали сме всичко с типичната за нашия жанр забавност. Лекото ни намигване е, че хората трябва да проявим търпение и да ограничим социалните си контакти. И да изчакаме да мине бурята и да се появи дъгата", добавят авторите на "След коронавируса".

 

Коментари (2)

Гого

23.03.2020 | 20:05

Каков е това Опиняк и какво е преборил.

Отговори
1 0

Голям праз

23.03.2020 | 11:45

Известен!?!????сигорно е известен за вас и вашия сайт мекица....и кво му е известното на тоо шушляк

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?