49
Следвайте ни

Спасение от ретроградния Меркурий: Тези 4 зодии ще изживеят чудеса

viber icon

Тази есен Меркурий ще бъде ретрограден от 27 септември в знака Везни и ще продължи до 18 октомври. Този кардинален въздушен знак е свързан с баланса, хармонията и отдадеността, които съществуват между двама души, пише edna.bg. В края на краищата Везните също се управляват от Венера – планетата на романтиката и приятелството, което означава, че тази ретрограда би могла да промени разбирането ви за това какво всъщност е любовта.

И макар ретроградният Меркурий да се свързва с негативни събития, не всички ще усетят силно ефектите на тази ретрограда, а няколко зодии дори ще извлекат големи ползи от влиянието му. Вижте дали сте сред късметлиите:

Телец: Чувствате се малко по-дезорганизирани и небалансирани от обичайното

Може да ви е по-трудно да се придържате към обичайната си рутина по време на този ретрограден Меркурий. Тъй като това ще ви доведе до повече дезорганизация, отколкото би ви било комфортно, този ретрограден процес ще ви насърчи да преосмислите решенията, които взимате всеки ден. Как можете да направите избори, които да са по-здравословни за вас? Какво се случва, когато вземате решения, които не се основават само на краткосрочно удовлетворение? Вървете напред с бъдещето си наум.

Лъв: Полагате усилия, за да останете съсредоточени и с ясен ум

По време на този ретрограден Меркурий може да се почувствате сякаш мислите за хиляди различни неща едновременно. С толкова много противоречиви гласове в главата ви, може да ви е трудно да формирате ясна мисъл. Може да ви е още по-трудно да изразите мислите си по смислен начин, сякаш не говорите толкова ясно, колкото сте се надявали. Дайте си разрешение да забавите темпото. Съберете мислите си. Оставете ги да се формират в свое собствено време.

Скорпион: Вашите мечти могат да ви отведат на някои странни места

Вашият подсъзнателен свят може да ви се стори още по-странен от обикновено. Този ретрограден Меркурий може да ви насърчи да се оттеглите от социалната сцена и да се потопите в собствения си малък свят; на лично място, където можете да изследвате въображението си и най-съкровените си чувства. Ако обаче навлезете твърде дълбоко в собствената си тъмнина, може да забравите, че има и също толкова светлина. Не забравяйте от време на време да освежавате и презареждате енергията си.

Водолей: Изследвате непознати територии и пътища

Може да се почувствате сякаш бягате в кръг по време на тази ретрограда. Може дори да почувствате, че взимате грешни завои, изпускате автобуса или чакате закъснелия си полет. Всъщност ретроградният Меркурий може да ви накара да почувствате, че вашата вътрешна GPS система се срива. И знаете ли какво? Това е добре. В живота е лесно да забравите, че да се загубите е също толкова важно, колкото и да знаете къде точно отивате. Отклоняването от пътя ви отвежда до красиви места, които никога не бихте си помислили да посетите.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?