4232

Софка разтопи новата снаха с този жест: Вкара я в чудо... ВИДЕО

Феновете са единодушни, че това е една от най-хубавите песни, които Софи е пяла в последно време

 

Синът на Софи Маринова се снима за първи път в песен на звездната си майка заедно с приятелката си Кати.
 
Младите влюбени застанаха пред камерите за клипа "Пак оставам" и влизат в ролите си като професионални артисти, единодушни са почитателите на ромската перла. Сюжетът на клипа е изграден като спомен и умишлено е направен в ретро стил. Разказът в него започва с голямото влюбване, след това преминава към разочарованията, скандалите и раздялата, но краят е щастлив и двамата отново се събират.

 

"Софи реши да си снима децата, а не други хора. Всеки изживява такава любов, бил е изоставен, захвърлен. Клипът е създаден като спомен. Песента "Пак оставам" Софи я записа много бързо, стана за по-малко от ден", разкри пред "Телеграф" пиарът на Софи Маринова - Тодореско Неделчев.

Междувременно фенове изразиха възхищението си към новата песен на Маринова. Те са единодушни, че това е една от най-хубавите песни, които Софи е пяла в последно време. Музиката е на Марчело Несторов, а аранжиментът - на Спас Лазаров. Сред най-коментираните теми около Софи Маринова към момента, както и от света на класическата музика, продължава да бъде колаборацията между Софи Маринова и маестро Йордан Камджалов в спектакъла "Мистерия и свобода". Там Маринова е в ролята на древна принцеса, а самата изпълнителка довежда до възторг и сълзи публиката на всеки следващ спектакъл, цитира hotnews.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?