Следвайте ни

Софи Маринова в гореща изповед за отношенията си с Лили Иванова

viber icon

Лили Иванова е доста пестелива на похвали и трудно дава одобрението си на някого, затова и  ромската перла Софи Маринова е изключително горда, с това, че примата е оценила таланта ѝ. Софи е под карантина заради коронавирус, но ето какво споделя за звездния си статус на любимка на примата:

"Горда съм много! Аз много я обичам. За други певици тя не е казвала, че могат да пеят така добре. Само за мен!", хвали се Софи.

Най-голямата гордост на Софи Маринова е, че я наричат "ромската Лили Иванова". "Погледнете назад в кариерата ми и ще видите, че в много песни по глас приличам на Лили Иванова. Навремето, когато бях със "Супер експрес", имах песен "Звезден миг". В едно радио я пуснаха с въпрос към слушателите да познаят коя е певицата. Голям процент от хората се обаждаха и посочваха името на Лили Иванова, никой не знаеше за Софи Маринова и "Супер експрес", хвали се Софка пред Блиц.

Тя споделя още, че самата Лили неведнъж е изричала ласкави думи за нея. Близки и познати пък обяснили на Софи, че голямата Лили никога не е казвала за друга певица, че е добра и че може да пее.

Изпълнителката, която ще трябва да изкара 2 седмици у дома заради положителната проба за коронавирус, успокои почитателите си, че се чувства добре и ще може да се включва в "Като две капки вода" дистанционно.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?