2374
Следвайте ни

Софи Маринова с люта заплаха към Лоренцо, ще му вземе най-скъпото

viber icon

Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, ако разбере, че продължава да кара с бясна скорост.

Наследникът на ромската перла се похвали как фучи на Околовръстното шосе в София. Лоренцо сподели клипа в социалната мрежа. От него ясно се вижда, че младият певец шофира с близо 230 км/ч при ограничение от 80.

"Скарах му се, естествено. Направих му забележка. Една майка трябва да поучава децата си. Лоренцо не може да прави така. Всеки е човек и може да сгреши. Прощавам му. Ако още веднъж науча, че кара толкова бързо, ще му взема колата", обясни пред "България Днес" Софи.

Маринова разкрива, че деянието на сина й е било неумишлено. Това й бил споделил Лоренцо, пише Hot Arena.

 

Лоренцо разбира грешката си да шофира бясно из Околовръстното

Лоренцо разбира грешката си да шофира бясно из Околовръстното

"Предупредих го да внимава, Не е редно да шофира с толкова висока скорост. По думите му това се случва за пръв път", казва още Софи. Тя коментира и информациите, че семейството е закъсало за пари. Според слуховете заради ковид кризата Софи продала джипа на Лоренцо, който му подари за рождения ден.

"Не е вярно. Джипът му беше голям. А тази кола му е по мярка", казва още Софи. В момента Лоренцо е на крилете на любовта. От няколко месеца той има сериозна връзка с девойка на име Катерина. Двамата дори бяха заведени на Малдивите от Маринова.

"Лоренцо си има приятелка. Мога да кажа, че е чудесна, много е сладка. Аз ги нося на ръце. Както галя Лоренцо, така галя и нея. Аз съм много любвеобилна, обаче и те много ми дават любов", споделя Софка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Някой

Някой

14.11.2021 | 16:32

Абе нали уж я върна, сега ще му я вземе, само глупости пишете. Намерете нещо важно за което да пишете. През она, я ми работа е дали щяла да му вземе колата

Отговори
0 0
Ман..гал

Ман..гал

12.11.2021 | 16:36

Циганска му работа!?

Отговори
7 2
Ман..гал

Ман..гал

12.11.2021 | 16:35

Циган..ска работа!?

Отговори
7 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?