4020

Софи Маринова разкри тайнствения си партньор

Поп фолк легендата Софи Маринова реши най-сетне да разкрие коя е нейната тайна половинка, за която се носят упорити слухове от известно време насам. Мистериозният мъж пък се оказа много добре познат на аудиторията, тъй като е един от най-гласовитите и опитни фолк певци.

Това е именно Тони Стораро, но тук става въпрос за дует, а не за любовна половинка. Почитателите на поп фолка полудяха след като разбраха, че любимите им гласовити певци ще си партнират в съвместна песен.

Песента се казва „Две лъжи“ и съвсем скоро ще види бял свят. "Чакането приключи! Тони Стораро е моята мистериозна половинка. Очаквайте песента Две лъжи до дни!“ – написа Софи Маринова.

Интересното в случая е, че от години в медийното пространство се прокрадват слухове, че двамата дълго време са били любовници, пише Блиц. С течение на годините звездите все пак успяват да запазят приятелски чувства един към друг и да запишат песен, въпреки общото им интимно минало. По всичко личи, че днес все още са запазили уважение и любов един към друг, а съвместната песен е доказателство за това.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Песента по ще

Песента по ще

01.11.2023 | 16:04

Върви ако се КАЗВА ДВЕ МЪДИ ЩЕ Е ПО КАТО ЗА ЧАЛГОПИТЕЦИ . МОЖЕ И ГЪДИ ГЪДИ СОФКА ПО МОЙТЕ КОСМАТИ МЪДИ.

Отговори
4 2
Анти чалгар

Анти чалгар

01.11.2023 | 16:02

Чалгарите ЗНАЯТ ВЕЧЕ ИЛИ ПОВТАРЯТЕ ,ЧЕ ТЕ НЕМОГАТ ДА ЗАПОМНЯТ МНОГО ИНФОРМАЦИЯ НА ВЕДНЪЖ.

Отговори
3 4
Или

Или

01.11.2023 | 21:18

Марица забравиха, че вече са ни “осведомили”.

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?