Следвайте ни

Съновиденията от нощта срещу понеделник носят важни послания

viber icon

Седмицата ще започнете много по-чувствителни и емоционални от обикновено.

В някои случаи това може да подпомогне успехите и хармонията в живота ви, но в други случаи може да се окаже проблем (особено при комуникация с различни по темперамент от вас хора). Днес може да спечелите от съвета или помощта на жена, която ще се окаже на точното място за вас. Съновиденията ви от нощта срещу понеделник ще ви дадат важни послания. Днес може да ви се наложи да проведете важен и откровен разговор с мъж от кръга ви приятели или колеги. Ще съчувствате на житейска драма в живота на жена, която е попаднала в собствената си клопка, която бе приготвила за някой друг. Ефекта на бумеранга...

В понеделник избягвайте напрежение в отношенията си с хора, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. 

 

Овен

През този ден едва ли ще се появи нещо интересно на хоризонта. Това обаче не означава, че трябва да предизвиквате Съдбата и да си създавате излишни трудности. Ако ви е толкова скучно – започнете нова книга.

Телец

Емоционалното ви състояние ще се различава от работното настроение, което трябва да имате като за работен ден. Опитайте се да не се вглъбявате прекалено много в себе си, тъй като ще имате важни служебни въпроси за решаване.

Близнаци

Този понеделник е чудесен ден за стартиране на нови проекти, които сте замислили преди. Това ще е сериозна крачка в подобряването на финансовото ви състояние, така че не жалете сили.

Рак

През този ден намерете време да се разходите сред природата. Изберете си дейности, които ще ви позволяват повече движение навън. Общуването с нови хора ще ви разсее от мислите, които се опитват да се настанят в главата ви.

Лъв

Каквото и да правите днес е добре да го обсъдите с вашите близки. Те няма да ви пречат, но ще ви дадат ценни съвети. Не си мислете, че по този начин ще загубите самостоятелността си.

Дева

Този понеделник е началото на нов период за вас. Съберете всички позитиви, които сте събрали до момента и ги използвайте умело. Не се питайте дали ви стига. Имате да наваксвате много щастие.

Везни

Това, което ще ви помогне в първия ден от работната седмица ще са спонтанните решения и нестандартните подходи. Не се притеснявайте да експериментирате и не позволявайте на други да ви отклоняват от пътя и решенията ви.

Скорпион

Сега не е време за промяна в начина ви на живот. Опитайте се да бъдете по-рационални. В емоционално отношение не сте много стабилни, затова гледайте непрекъснато да сте заети и не изоставяйте никое от задълженията ви.

Стрелец

Този понеделник не е подходящ за пътувания. Може би ще получите интересно предложение за смяна на работата. Ако звучи прекалено примамливо това е знак да сте внимателни.

Козирог 

Този понеделник ще е ден, в който много ясно ще осъзнавате какво точно искате. Не се страхувайте да допуснете някоя и друга егоистична мисъл и в никакъв случай не позволявайте да изпитвате вина заради това. Сами сте господари на живота си.

Водолей

Този понеделник ще получите една от най-добрите новини в живота ви. Единственото условие е да не се възгордявате прекалено и да не разтръбявате на целия свят щастието си. Помнете, че то обича тишината.

Риби

През този ден е добре да си повтаряте, че целта на препятствията е да ни каляват и правят по –силни. Вие сте напълно способни да се справите с това, което се изпречи на пътя ви. Не се съмнявайте дори за секунда.
 

https://www.dunavmost.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?