Следвайте ни

СНИМКИ на младата Брижит Макрон запалиха мрежата

viber icon

Брижит Макрон е непрекъснато в устата на хората, а външният й вид често става повод за злобни коментари. Мнозина смятат, че първата дама на Франция е длъжна да изгледа много по-добре.

Но те забравят, че тя е на 66 години и е напълно нормално да изглежда точно по този начин. 

Госпожа Макрон е майка на три деца - момче Себастиан и две момичета – Тифани и Лоранс. И баба на седем внучета. Тя може да се похвали с перфектно тяло.

За съжаление, годинките са си казали своето, а следите им винаги се забелязват първо по лицето.

На снимки от младежките й години обаче се вижда, че е имала доста красиви черти и приятна външност.

Може би затова френският президент е решил, че тя ще бъде негова, въпреки огромната разлика помежду им и факта, че има три деца, едното от които е на неговите години.

И след 15-годишна авантюра решава да я направи своя съпруга. 

Вероятно първата дама на Франция има достатъчно връзки, за да си избере най-добрите специалисти, достатъчно пари и ред други предимства, които биха й помогнали да изглежда много по-добре, отколкото сега.

Но тя е е направила своя избор!

Между другото, чест й прави, че е решила да не прибягва до услугите на пластични хирурзи и да остарява с усмивка на уста, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

paul

14.02.2020 | 06:08

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?