1939

СНИМКАТА на кралица Елизабет II, която разбуни духовете

Британското кралско семейство трябва да бъде много внимателно, защото всяко тяхно действие и всеки техен жест се следят под лупа, а етикетите, на които трябва да се подчиняват, сигурно са дълги няколко тома.

Анджела Кели, един от най-доверените хора на кралица Елизабет и неин дългогодишен личен моден асистент и дизайнер, разкрива една доста необичайна снимка на монарха, пише Edna.bg. Но забележете - снимката не е скандална заради тоалета, който носи кралицата (той си е съвсем в реда на нещата), а заради позата на Елизабет, която явно се смята за скандална в кралските среди!

На кадъра виждаме как кралица Елизабет се е усмихнала непринудено и още по-лежерно и непринудено е сложила ръце в джобовете си. Оказва се, че тази така непретенциозна поза всъщност е доста скандална (може би помните как преди време Меган Маркъл бе разнищена заради факта, че си е позволила да пъхне ръце в джобовете си).

Според Анджела, майката на кралицата, както и доверените ѝ хора, са я предупреждавали пред годините, че е недопустимо да се снима в подобни „фриволни“ пози, защото това „може да свали монархията“.

Анджела не била толкова загрижена за протокола и дори насърчила кралицата да бъде себе си по време на фотосесията.

„Това беше отлична възможност да сбъднем една мечта на кралицата“, споделя Анджела.

Тя разкрива още, че Елизабет винаги е мечтала да има портрет, на който изглежда по-естествена и по-специално - да бъде с ръце в джобовете. 

„Нейно величесто застана пред обектива и започна да позира, слагаше ръце в джобовете си или на кръста, беше като истински професионален модел. Гледах и не вярвах на очите си, беше толкова естествена!“, разкрива подробности от фотосесията Анджела.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

22.07.2022 | 08:42

Ми що не тоз дарт прилеп-Нейну Кралску височество да ни си пъха рацете у джобовете...има паре бол, дреми й на шмайзера ко щели да кажат англетата. Боли я фара за брекзит мрекзит или кой щял да е новиа прайм министар на виликубританиа- нали е кралица се ощи, има ко да яде, каде да си крий диамантете и доларете, ваобще не я мислете нея. Ама тоз-черния, ут нашиа джинс мераклия, дет иска да става министар, той ша ги упрай. И идин ден кралствуто ша са разпадни и кой уткаде е. Няма да ми е жал-шутландцити най многу засложават да са си утделна даржава. За другити-ни знам, ни ма кефят многу.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?