Следвайте ни

СНИМКА Нов завой в живота на Мариана Векилска, отдаде се на ...

viber icon

Мариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния си и личен живот. От седмица насам водещата на обзорното предаване „България в 60 минути“ по БНТ работи и на второ място, защото не ѝ стигали парите. Новата ѝ позиция обаче съвсем не е свързана с телевизията или журналистиката, а с йогата.

Мариана станала сертифициран инструктор в зала за йога класове, намираща се точно срещу сградата на националната телевизия. Тя водела сеанси в понеделник и петък от 13 часа. За да стане преподавател обаче, преминала през едногодишно специализирано обучение, след което взела кетап за сертифициран инструктор. Справка показва, че урок по йога при Векилска, преминаващ в рамките на 1 астрономически час, струва 15 лева на човек, предава Ретро.

Мариана не е запалена по йогата отдавна и не се влюбила в упражненията от самото начало. Когато приятелка я завела, ѝ се сторило прекалено скучно за човек като нея, който е свикнал на динамика и е практикувал винаги по-интензивни спортове. През годините журналистката е танцувала модерен балет, занимавала се е активно с аеробика, плуване и ски, а в най-добра форма бе в годините, в които не излизаше от боксовата зала и бе станала почти професионалистка на ринга.

След катарзиса, който преживяла в личен план покрай раздялата с мъжа си Симо Колев и заминаването ѝ да работи в Брюксел, Мариана решила, че има нужда да се успокои и освободи от натрупаното напрежение и пак тръгнала на йога. Първоначално била само клиент, но впоследствие решила да разшири кръгозора си. Минала през 200-часово обучение и няколко изпита, за да стане инструктор. Въпреки че гони 50, журналистката не спира да любопитства и да се развива. Преди няколко години пък изуми всички, след като изкара курс за капитан и взе тапия за управление на кораби до 40 тона.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Рядко

Рядко

19.06.2021 | 08:31

неприятна жена.

Отговори
1 0
Габи

Габи

18.06.2021 | 14:45

Мен също ме изумява с силограмите си. Предаването, което води е интересно, но счатам, че водещите по телевизията трябва да имат и приятна визия.

Отговори
5 6
Диди

Диди

18.06.2021 | 15:05

Аз пък се изумявам от критикари, които едно изречение не успяват да напишат без грешки, но строго съдят другите. Прилагайте високите си критерии и спрямо себе си.

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?