Следвайте ни

Снахата на проф. Кантарджиев - като излязла от каталог за модели СНИМКИ

viber icon

Снахата на проф. Тодор Кантарджиев може да съперничи по хубост на всички миски и моделки у нас.

Единственият син на професора - Весел, който преди месец го зарадва с първороден внук, кръстен на професора, живее с красавицата Илиана Георгиева. Младата майка също е лекар по професия.

Именно дерматологията я среща с половинката й Весел, който е началник на клиниката по кожни и венерически болести към ВМА. И снахата на проф. Кантарджиев е част от екипа на същото отделение, но практикува и в частен център за естетическа медицина, посещавано от много представители на родния Хайлайф, пише „Ретро“.Д-р Георгиева е завършила Медицинския университет в София. Гради успешна кариера благодарение на амбицията си и биография й разкрива редица участия в семинари и конференции.С Весел са двойка от няколко години и съвсем естествено продължение на връзката им било да разширят състава на семейството си.

Синът на топвирусолога е роден на 19 август 1980 година. През 2004 година завършва Медицинския университет в София. През 2013 добива специалност „Дерматология и венерология“.

Коментари (3)

Нина

Нина

23.12.2020 | 18:51

Цецо, много съжалявам, но изобщо не блестиш и с най-елементарната грамотност. Препинателните знаци май не са ти силната страна и то не само това. Така, че, преди да критикуваш се огледай за себе си.

Отговори
13 9
Стоян

Стоян

24.12.2020 | 12:42

Нина, не се прави на умна.

Отговори
3 3
Цецо

Цецо

23.12.2020 | 16:26

Б.аси жълтия вестник,дето сте станали! Абсолютно д.олнопробен,с неграмотни журналисти!

Отговори
27 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?