Следвайте ни

Смут в поп фолка! Преслава шокира феновете с тази СНИМКА

viber icon

Понякога фолкпевицата Преслава има странна представа за това как трябва да се ползват социалните мрежи констатират нейните последователи в Инстаграм.

След като преди време изпълнителката демонстрира незнание и се пошегува неуместно с арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие, и загубили живота си при такова, сега жертва на шегите й стана бездомник, който се къпе в шадраван в търговски комплекс.

Наскоро Преслава сподели в Инстаграм кадри на бездомник, който се хигиенизира в един от шадраваните на известен столичен търговски комплекс.

Към наистина странната ситуация певицата е добавила и текста „Ох баня, ох кеф“ от известната в зората на чалгата песен, пише LifeOnline.bg.

Ако постъпката може да мине незабележимо споделена от нечий детски профил, то публикувано в профила на така известна личност с множество последователи изглежда непонятно.

За мнозина е озадачаващо защо Преслава не използва влиянието си в мрежата пропагандирайки полезни за обществото каузи, а се занимава с маловажни и безсмислени неща.

Преслава

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гост

13.01.2020 | 13:00

Тъпото парче си е тъпо парче. Щом дори не може да се досети какво говори за нея самата такъв пост, значи е по-проста отколкото изглежда.

Отговори
13 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?