Следвайте ни

Смут в поп-фолка! Луна става крупна бизнесменка

viber icon
В крупен инвеститор е на път да се превърне фолк певицата Луна. Тя вече е направила няколко инвестииции в имотния бизнес и това е само началото, пише слава.бг.
 
„Започнах да изпълнявам своя бизнес план, а именно да инвестирам в България, като в момента се занимавам с реновацията на хотел край морето, купих и няколко апартамента на Черноморието“, разказва певицата на парчето „Тук-там, тук-там“.
 
И допълва: „Гледам да изляза от материалното и започвам да продавам част от старите си имоти, включително и къщата ми в Австралия е обявена за продажба. Искам да направя цялостна промяна в целия ми бит. Идеята ми е да се освободя от всичко старо и да инвестирам в нови сгради, защото виждам, че в България има голяма перспектива. Искам да дам работни места на младите хора.
 
Възнамерявам следващите години да съм в България и да инвестирам в нея, без да се съобразявам с пандемии и световната ситуация. Хората са притеснени, но аз виждам хубавата страна на ситуацията. Смятам, че тя дойде, за да ни осъзнае, да понамести хората, да се обърнем към духовното, да се насочим към правилната продуктивност и работа, а не да се оплакваме.
 
Виждам доброто навсякъде около мен, хората се обръщат към духовното, помагат си и това ме мотивира. Не усетих тази година, толкова съм ангажирана и никога не съм имала потребност от ходене по молове и да съм измежду много хора. Сега ситуацията ми помага много, защото в битов план мога да реализирам много неща. Ремонтирам голяма част от имотите си и инвестирам в нови неща“, коментира Луна

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Марина

Марина

25.12.2020 | 17:03

Поредната луда мислеща се за нещо повече от другите,както и лъжкиня!Пий си хапчетата!

Отговори
0 0
Jon

Jon

23.12.2020 | 10:48

Stara grozna nestavahta za nihto

Отговори
1 3
Името й е

Името й е

23.12.2020 | 08:25

ЛУДА!

Отговори
5 1
Трафик

Трафик

23.12.2020 | 01:35

Голям лъжлив изрод.... Сега го местя веднага в левия крачол заради тази луна която отива в затъмнение...

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?