Следвайте ни

Смут в поп фолка! Лъсна срамна тайна на Галена

viber icon

Галена за една бройка щяла да се казва Гина, стана ясно от последната медийна изява на звездата на „Пайнер”. Изпълнителката на „Мама Ураган” е кръстена на баба си, а традицията децата да носят имената на възрастни роднини била спазвана. Най-строго било положението в малките населени места, каквото е град Смядово, в който е родена певицата. 

Майка й се съобразила с порядките, но преценила, че Гина не е много подходящо и „взела” само първата буква. Галина, както е истинското име на певицата, е доволна от съобразителността на майка си. Учудващо е само, че съвсем не е имало колебание дали да е Елена, тъй като е родена на 21 май, когато се почита Св. Св. Константин и Елена. „Благодарна съм на родителите си за всичко ”, сподели Галена, която още на 14 година заживява сама в Шумен, за да изучава народно пеене в музикалното училище. Певицата казва, че това я е изградило като личност и качествата, които е придобила, днес са й от полза. От малка тя е самостоятелна, организирана и дисциплинирана, което е и част от тайната на успеха й. „Радвам се, че са ми се доверили и са ме пуснали, защото може би тази самостоятелност липсва на днешните деца. Прекалено ги обгрижваме и забелязвам, че това им пречи”, допълни Галена. 


Тя се явява на конкурса за нови изпълнители на „Пайнер”, когато е на 16 години. Тъй като според регламента се допускали само пълнолетни таланти, Галена излъгала и не дала личната си карта. Когато спечелила, вече нямало как и си признала. Трябвало да изчакат 2 години, преди да започне да записва песни и да хукне по участия. Галена се преместила да учи народно пеене в Димитровград, където е седалището на фирмата. „Да не ме забравят случайно... Училището беше на 20 метра от фирмата”, спомня си днешната звезда. По-любопитното е, че за въпросния конкурса тя кандидатствала със свои записи, реализирани на касетофон в банята. „Защото има ехо”, уточнява Галена през смях. Колебаела се дали да изпрати фолк хитове, тъй като всички така правели, но учителката й я посъветвала да заложи на народните песни. 

Галена се радва на успешна кариера, но признава, че след като родила втория си син, чувствително е намалила темпото. Ходи само на 12 участия в месеца, въпреки че има заявки за още толкова. И все пак работи на пълни обороти по нови песни. Понякога проектите й се бавят, тъй като не винаги нещата зависят от нея. За нейните разбирания, това е забавяне, но новите й песни винаги стигат навреме до почитателите й. „И все пак аз искам да знам до лятото какво ще ми се случва”, смее се Галена. Тя е щастлива, че мъжът й Галин я подкрепя във всичко и се радва на успехите й. Не я ограничава и дори се гордее със секси фотосесиите й, тъй като иска жена му да е харесвана. Единствено от време на време се притеснявал как големият им син Стефан и неговите връстници в училище приемат някои по-предизвикателни кадри. Съвсем наскоро бизнесменът получил неочакван отговор. Жена му пратила кадър от новата фотосесия на Лили Иванова. Примата на естрадата била доста по-провокативна от нея. 
Тази година двамата ще празнуват 13 години заедно. Наслаждават се на любов, както в началото на връзката си, което дължат на съвместни усилия. Галена и Галин винаги са се стараят да намират време един за друг. Пътуват и с децата, но понякога имат нужда да се чувстват като гаджета и се отправят на романтично пътешествие. Последно Галена подарила на „Зайе”, както нарича Галин (или „Байо”), специална вечеря в Дубай. Певицата поръчала на любимия си говежди стек, украсен със златна поръска. 

Първото й напиване е с водка

Галена също е имала лош опит с алкохол като тийнейджърка. Хитовата пайнерка се надценила на момичешки купон и се напила от 100 грама водка. Тогава нейна приятелка настоявала да отидат на дискотека, за да срещне момче, по което си пада. Само че водката си „казала думата” и певицата заявила, че няма да ходи на дискотека. Приятелката й не приела отговора: „Не ме интересува, идваш!”. Донесла леген и започнала да бърка в гърлото на Галена, за да повърне и да отидат на дискотека. „И днес като ми предложат казвам, че имам лошо пиянство от водка”, споделя Галена през смях. Водка не пие, а за друг вид алкохол продължава да спазва мярката от 100 грама, но вече по-предпазливо, пише Уикенд. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Алекзандър

10.02.2020 | 13:19

Вие май пишете простотиите си така за тиража? Първо оправете си заглавията, всички са фрапиращи ,, смут , потрес, голям шок, бомба" а зад тях стоят някакви скалъпени историйки нейнтересуващи никой. Вие виждали ли сте въпросната Галена как дъни алкохола? Явно не за да напишете тая простотия щото тая смуче здраво бутилката и аз съм очевидец. Саитчето ви е абсолютно лъжливо и ако има начин бих го махнал от новините дето ми излизат постоянно.

Отговори
1 0

Нашия

09.02.2020 | 20:44

Срамната и тайна( дали) е оная сви.рка , дето прави на някакъв коч и я публикува в НЕТ-а. Та оттам и тръгна кариерата, тя като певица е много зле.

Отговори
5 0

Дид

09.02.2020 | 18:01

Що за статия кое е срамно то какви тапизми само

Отговори
4 0

Мда

09.02.2020 | 14:34

Тогава щеше да бъде Гина свирката

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?