Следвайте ни

Смут в поп-фолка: Алисия нажежи мрежата с тази секси СНИМКА

viber icon

Фолк певицата Алисия се оказа дама с много скрити таланти. За изпълнителката не е проблем да приготви дори любимите си палачинки преди или след участие, докато е още със сценичен костюм.

 
Алисия

 

Изпълнителката сподели кадри как умело върти тигана и прави любимата закуска на сина си. При това по минижупи ботушки, пише вестник „България днес”.

 

И въпреки че този тоалет повече подхожда за сцената, а не за кухнята, не можем да съдим Алисия, че е по къса пола, докато готви.

Дори ние бихме пробвали палачинките й, коментират множество фенове под фотосите. А, да си признаем честно, също не бихме отказали.

Припомняме, че наскоро Алисия се похвали и с друго – със сбъднатата мечта на сина си Валерко. Малкият наследник на изпълнителката и футболиста Валери Божинов се срещна с идола си Кристиано Роналдо.

Изненадващата среща се случи в мрежата по време на живо включване на Роналдо, в което фенове от цял свят имат възможност да видят и разменят няколко думи със спортиста.

Синът на Валери Божинов и легендата във футбола си разменят няколко жеста и се поздравяват, а срещата им не трае дълго. Тъй като милиони напират да се докоснат дори за секунда до Роналдо. Докато се вижда с феновете си, португалският нападател гушка 1-годишната си дъщеря Алана Мартина.

Божинов-джуниър е заедно със свой приятел, когато в събота вечерта успява да се свърже с Роналдо.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?