Следвайте ни

Смут в кралския двор! Зашлевиха Елизабет II СНИМКА

Кралица Елизабет II попадна в неприятна ситуация. Роялката присъства на известния турнир по поло Royal Windsor Cup.

Там обаче й се случи нещо много неприятно. Въпреки инцидента тя запази спокойствие и дори се опита да не обръща внимание на случилото се, докато хората около нея бяха шокирани.

Случката се е разиграла, докато кралицата е слизала по стълбите от ложата, в която е била настанена. Елизабет II се е озовала в доста неудобна ситуация, коментират световните медии.

По време на спортното събитие е излязъл много силен вятър, който изведнъж довлякъл черен шал, който пернал през лицето кралицата.

Независимо от всичко, тя останала спокойна и продължила да слиза по стълбите. В същото време хората бяха шокирани от станалото. Най-шашната е американско-британската актриса Джилиан Андерсън, която стана известна покрай филма „Досиетата Х”.

Човек от охраната на Елизабет II й помогнал да слезе по стълбите и да махне черния шал от себе си, за да връчи традиционно трофея на победилия отбор.

Припомняме, че преди време британската кралица е била принудена да прекрати своя визита заради „нашествие на плъхове”. Явно неприятностите напоследък съпътстват Елизабет II.

Източник jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (3)

Гост

26.06.2019 | 19:59
6 0

Е и какво като се е лепнал черен шал на лицето това ли е шамара ееееи голяма работа станала

А

26.06.2019 | 18:47
15 1

Само не разбирам колония на Англия ли сме, че всеки ден ни информирате за житието-битието на тези хора?

Особняк

26.06.2019 | 13:21
14 0

Джилиан какво не е виждала досега?Силен вятър или шал?Баба кралица ни може да спре вятъра, кралска особа е, но не командва стихиите.Обяснете това та Джилиан.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?