71

Смут в "Игри на волята"! Виктория проговори за любовта с Алекса СНИМКА

За Алекса от "Игри на волята" се говори май от ден първи на тазгодишния сезон - покрай спечелените битки, любимата му Елица, която отпадна рано от надпреварата и за какво ли още не. От един момент нататък обаче, започна да се говори много и за отношенията на сръбския спортист с волейболистката Виктория.

Факт е, че двамата са най-острите характери в шоуто и като такива предизвикват серия от всякакви коментари. Приятелството им във формата неведнъж е било обсъждано от останалите - и най-често неодобрявано. Нещо повече - Виктория бе набедена и от последователите си в Инстаграм, че е влюбена в Алекса. Отговорът й, очаквано, предизвика двойно повече реакции!

 

"Елица единствено може да е щастлива, че Алекса е намирал толкова верен приятел! Защото точно това сме аз и Алекса", категорична е Виктория, която се кълне, че между нея и сърбина няма прекрачени граници, въпреки че някои техни моменти отстрани приличаха повече на флирт.

"Извоювайте си моето място и ще се радвам да ви гледам", добави още Виктория на хейтърите си, които провокира да последват стъпките й в шоуто, за да има и тя шанса да ги коментира отстрани, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мария

Мария

30.11.2022 | 14:19

Виктория е младо и привлекателно момиче.Видумо от интервюто с нейната майка, се вижда, че е наследила от нея властното си държание.Едни ще я харесват, други не... Това са нормалните неща при такива формати. Прояви слабост с Алекса.Неуспешно прикриваше любовта си към сръбското момче.Това, което тя нарича приятелство е просто влюбване.Какво се е случило так, ще си остане в"Игри на волята".Повече се дразня на Алекса, че въпреки сълзите за неговата любима, не му попречи да погъделичка егото си с Виктория. Виктория никога не е имала по- специални чувства към Цецо.Използваше го очевадно.И всеки път когато той се опитваше да я прегърне или целуне, тя едвам прикриваше, че няма друг интерес към него, освен стратегически в играта. Но към Алекса очите светеха и се раздаваше за да му докаже, че е по- добра от Елица, независимо, че знаеше как няма шанс да я измести.Беше заслепена от любов....

Отговори
4 0
Цецо

Цецо

29.11.2022 | 16:01

Тази злоб.а Виктория е посредствена спортистка и лош човек. Тя първо използва мен и след това Алекса. С интриги и подли съюзи стигна до финала. Виктория може да свири на кавал с малката си уста и това е най-силното и качество.

Отговори
13 3
Алито от София

Алито от София

29.11.2022 | 08:12

Красиво момиче, но никакъв феарплей, завист и злоба, мазна нагаждачка, но такъв е формата и българина се кефи на интриги и клевети, на някой самочувствието е в повече и кога е без покритие става смешно, а това не всеки може да го види

Отговори
16 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?