Следвайте ни

Смут в ефира! Мира Добрева пропищя от...

viber icon

Мира Добрева е сред родните ни звезди, които са най-обирани, пише fakti.bg, цитирайки родни таблоиди.

Телевизионерката беше обрана за пети път през 2018 година. Крадецът влязъл в дома ѝ, докато водещата е вкъщи и спи. Това е най-големият шок, който изживяла блондинката. "Взел е всичките ми документи, пари, бижута и дребни вещи. Отишъл до леглото ми, ровил в шкафовете. Ако има нещо по-страшно от самия обир, това е зловещото усещане, че някой е до главата ти докато спиш и че няма гаранция, ако се събудиш в този момент, дали ще останеш жив", споделя Мира.

Подобно на колежката ѝ, и в дома на Кристина Патрашкова нахлуват крадци за пореден път. Случаят е от това лято, докато тя е на почивка. Подобен шок наскоро изживя и малкият човек Георги Софкин. Преди няколко седмици той се връща в дома си в Стара Загора и намира вратата разбита. Пред него изскача мъж от ромски произход, който се заканва да го убие и избягва навън, а малкият човек остава без яке, касетофон и 200 лева.

С обрана къща останаха преди година Стоянка Мутафова и Муки. Те трябваше да преживеят загубата на 60 бона, задигнати от дома и в Лозенец. В дома на Камен Воденичаров също нахлуха крадци преди малко повече от 5 години. Колегата му Евгени Будинов завари дома си разбит през 2017 година. Наскоро Дара остана без смартфона си и дори обяви награда за този, който ѝ го върне. През 2012 година пък току що изплатената кола на Стефания Колева беше открадната.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?