71

Смут в bTV! Тотален обрат в живота на Мария Цънцарова, изживява меден месец... СНИМКА

Телевизионната водеща е на върха на щастието, личи й и на малкия екран

 

Колеги на новата водеща на сутрешния блок на bTV – Мария Цънцарова издават, че била на върха на щастието от възобновения семеен живот. Доброто й настроение личи и от малкия екран.

Твърди се, че Цънцарова никога не е спирала да обича половинката си Симо, който е ученическата й любов. Именно той бил най-голямата й упора в преследването на кариерните й цели.

В един момент обаче започнало да му идва в повече тя да е вечно на работа, а той да се чуди как да се справи с двамата им синове на 6 и 4 години. Тъй като нямат баби в София, можели да оставят понякога момчетата само на семейни приятели. 

Поради тази причина грижите за момчетата падали основно върху плещите на Симо, който също има успешна кариера – върти частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Напоследък се чудел как да смогва с грижите за децата и това била една от причините за обтягането на отношенията между съпрузите. Стигнало се дори до там, че Цънцарова захвърлила брачната си халка, пише "Уикенд". 

И макар през лятото да се заговори, че се е развела, тя няма друг мъж до себе си. В малкото си свободно време се срещала само с приятелките си Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които често си правят женски партита и пътешествия. Тъй като и Симо й останал верен, това улеснило до голяма степен събирането им отново.

Цънцарова дори се похвалила пред колегите си, че е заедно със съпруга си и изживяват нещо като втори меден месец. Макар бракът им да е сключен преди 9 години, връзката им е още от ученическата скамейка. Първият им син се ражда през 2017 г., а вторият – през 2019 г. И през двете си бременности, Цънцарова е на работа до последния възможен момент и се връща обратно едва година след раждането. До момента не е показвала в публичното пространство нито снимка на съпруга си, нито на децата си, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
oooo

oooo

14.10.2023 | 16:43

Искате ли луд се.кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба -=---> https://mub.me/neoix

Отговори
0 1
Име

Име

14.10.2023 | 12:01

Опора се пише, не Упора

Отговори
4 0
Всъщност се приемат за правилни и двете

Всъщност се приемат за правилни и двете

08.11.2023 | 19:23

Преди се е учило с “у”,сега с “о”!

Отговори
1 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?