Следвайте ни

Смут в bTV: Сашо Кадиев сащиса Деси и колегите си с това

Сашо Кадиев успя да изуми целия екип на „Преди обед“ с това, което направи!

Необичаен старт имаха в гримьорната на предаването „Преди обед” в понеделник сутринта. Станалият пословичен с честите си закъснения Сашо Кадиев, този път шашна всички, като се появи… навреме.


Водещият най-неочаквано пристигна точно по разписание за подготовката си в ефир. Кадиев е известен с честите си закъснения, тъй като пътува извън града. Но този път бележи собствен рекорд, който дори записа на видео и сподели с феновете си, пише вестник „България днес”.


Ексцентричният актьор беше точно в 8:50 на работното си място и шашна целия екип. Той дори се пошегува, че е успял да изпревари и колежката си Деси Стоянова, но този път сгреши.


Деси очакваше колегата си в студиото, както винаги точна и готова за ефир. Тя е една от малкото, които са буквално като часовник. Каквото и да става, Деси Стоянова е на мястото си в уречения час, че и по-рано дори.

За сметка на това тя не се дразни на закъсненията и лудориите на колегата си Сашо Кадиев и дори му се радва. Двамата работят заедно от години и са страшно близки, както и семействата им.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

ХА

29.05.2019 | 09:34
10 0

Големи са сладури. Да са живи и здрави и дълги години да работят заедно .

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?