71

Смут в bTV: "Мармалад" се връща, но какво става с Радост Драганова

Предаването "Мармалад", което се задържа много години в ефира на bTV, се се завръща през есента, но големият въпрос е дали Радост Драганова отново ще бъде водеща.


Екипът работи активно по нова концепция на забавното предаване, което ще претърпи доста промени, пише Hotnews.bg. Още не е ясно дали Драганова ще остане само изпълнителен продуцент на "Мармалад", а воденето ще остави на красива и секси заместничка, която да си партнира с Иво Аръков.

Припомняме, че "Мармалад" спря през март, като Драганова и Аръков официално се сбогуваха със зрителите. Радост е изпълнителен продуцент на предаването, а основен продуцент е телевизия bTV. От медията били категорични, че искат шоуто да остане в програмната им схема, но с нови идеи и лица.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Иванов

Иванов

19.05.2022 | 17:40

Абсолютно съм съгласен с критика два часа лигавене и пошлост вместо някой хитов филм или два сериала трилъра да пуснат или приключенски

Отговори
25 4
Критик

Критик

18.05.2022 | 13:21

Аз пък обичам конфитюр не мармалад , особенно този който се лее от ефира . Това от което съм гледал от този мармалад е едно нищо и никакво шоу пълно с глупости.

Отговори
46 5

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?