Следвайте ни

Смут в bTV! Лора Крумова нахлу с гръм и трясък СНИМКА

viber icon

Лора Крумова се върна в bTV, макар и само за седмица. Тя изгря като коментатор в предаването „Преди обед”. Майката на две деца изглежда прекрасно с фланелка и късо кожено яке, а появата й бе посрещната с широки усмивки от зрителите. „Интелигентна, умна и със страхотно чувство за хумор е Лора. Липсва на екрана!”, пише Мариана Спасова.

„Сутрешния блок събота и неделя по bTV започна с водещ Лора Крумова. bTV да я назначи на работа”, иска пък Димитър Стоянов. Слухове, че Крумова се връща в първата частна национална телевизия има още от януари, когато тя напусна Нова телевизия. Преди да отиде там, Крумова водеше уикенд предаванията "Тази събота" и "Тази неделя". След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян.

Той обаче бързо получи повишение и се настани на позицията на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата. Според слуховете, Лора се гласяла да прави свое предаване в bTV. На чие място ще бъде то обаче, не се знае.

За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова. "Няма да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя", каза тя. Лора допълни, че бившите й работодатели искали тя да се върне на работа след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива, пише HotNews.bg.

Коментари (1)

Резачка

24.02.2020 | 18:44

Страхотна фичка малко е дебеляк, но още дърви боеца.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?