Следвайте ни

Смут в bTV! Двойна заплата ли прибира Хекимян и защо не мърда от "Тази сутрин"

viber icon

Новият шеф на новините Антон Хекимян изглежда, че не възнамерява да се откаже от позицията си в "Тази сутрин". След като го повишиха на мястото на Венелин Петков, веднага започнаха спекулации кой ще седне на стола му в сутрешния блок, но по нищо не личи, че той е готов да стане от него, пише "Стандарт". 

Фаворит за мястото на Хекимян беше Денислав Борисов, тъй като и преди е замествал новинаря, а само преди дни, когато новият шеф закъсня за работа, също удържа фронта докато той пристигне в студиото.

Най-новите слухове от нюзрума гласят, че Хекимян въобще нямал намерение да преотстъпи воденето на "Тази сутрин". Твърди се, че той е успял да убеди новото ръководство, че може да се справи и с двете си длъжности.

Говори се, че Антон бил напълно отдаден на телевизията и работният му график дори не се променил след повишението, защото бил свикнал да е първият дошъл и последен тръгнал си от офиса. Той се оправдал пред началниците си, че тъй като е водещ само сутрин за по два часа, през останалото време спокойно ще може да се посвети на ангажиментите си като шеф на Новини, актуални предавания и спорт.

Големият въпрос е дали Хекимян ще взима двойна заплата, ако продължи да води "Тази сутрин" - и защо нито един от подчинените му не изглежда достоен да бъде негов заместник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Денислав

Денислав

04.02.2021 | 10:12

Лакомията води до гибел.

Отговори
5 0
Денислав

Денислав

04.02.2021 | 10:01

Лакомията, води до гибел.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай