Следвайте ни

Смут в 7/8 TV: Човек от екипа на Слави го закъса! СНИМКA

viber icon

Със софрите по време на карантината е прекалил актьорът Мариан Бачев, видяха фотографите на „Ретро“. Комикът е напълнял драстично и вече гони по килограми колегата си Любо Нейков, който отдавна прехвърли стотака.
 
„Нали прави злоради скечове по адрес на д-р Емилова, сега ще има нужда от помощта ѝ, че е счупил кантара“, коментират за фигурата на Бачев негови колеги.


В последните месеци той е качил повече от 20 кила и е пуснал шкембе, висящо почти до земята. С просто око се вижда, че актьорът вече е минал в тежка категория и със сигурност теглото му е повече от 100 килограма. За да гори мазнини и калории, Мариан е зарязал автомобила си и предпочита да се движи из столицата пеша, като компания в разходките му прави неговата жена Милена, която също респектира с тегло.

„Известен актьор да се запусне така, бива ли такова нещо“, коментираха столичани, излезли на разходка по бул. „Витоша“, досущ като семейство Бачеви.
Малцина от тях успяха да разпознаят наедрелия до неузнаваемост комик, който бе прикрил част от лицето си с текстилна маска.

Коментари (1)

Отвратен

Отвратен

05.06.2020 | 21:21

Това че е дебел ще го преживее. Може и да свали някой килограм. Но халтураата ще го погуби.

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?