1939
Следвайте ни

Смущаващи събития за две зодии и романтика за Лъва

viber icon

ОВЕН

Преди да се заемете с някаква важна работа, уверете се, че обстоятелствата са благоприятни за това. Успехът не винаги е толкова лесен, колкото си мислите. Но звездите ще ви подкрепят и следобедът ще ее много по-успешен. Това е време за срещи и споделяне на идеи.

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате нужда от подкрепата на близките си повече от обикновено. Ще бъде полезно да споделите вашите притеснения и колебания и да обменяте мисли за бъдещите планове. Нещата ще се случват по-лесно само, защото наблизо има хора, които се грижат за вас.

БЛИЗНАЦИ

Колкото по-рано свалите розовите си очила, толкова по-добър ще бъде денят ви. Не може да се отрече, че има някои проблеми, за които ви трябва повече време, за да ги разрешите. Опитът ще ви помага много. Благодарение на него ще се справите със задачи, с които, другите са се провалили.

РАК

Днес може да ви бъде доста трудно да не се ядосвате за дреболии. Опитайте се да следите настроението си и обръщайте внимание на новите възможности. Търсете причини за радост, а не за конфликти и не се разстройвайте. Ако се почувствате готови за решителни действия, започвайте.

ЛЪВ

Ако днес намерите правилните думи и действия, ще получите примамливи професионални предложения. Ще имате достатъчно време за реакция, така че не бързайте. Денят е благоприятен и по отношение на личните отношения. Вечерта е подходяща за романтична среща.

ДЕВА

Благоприятен ден за решаване на важни и трудни задачи. Вие сте сериозни и внимателни, и ще справите се с всичко навреме. Неочаквано ще намерите отговори на въпроси, които ви притесняват през последните няколко седмици. Вероятно е добро решение на финансови проблеми.

ВЕЗНИ

Целият този ден е чудесен за сериозни разговори. Могат да възникнат разногласия, но вие ще намерите начин да ги преодолеете, без да обиждате никого, като същевременно поддържате всички добри решения. Това е подходящият ден да срещнете хора, които ще ви бъдат партньори.

СКОРПИОН

Казвате това, което мислите. Понякога си позволявате груби изказвания и често критикувате онези, които са по-силни и влиятелни от вас. Това ви носи както положителни, така и отрицателни девиденти. Някои търпеливо изслушват вашето мнение, и ви търсят съвет.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ползотворен ден. Няма пречка, която да ви принуди да се оттеглите и няма проблем, с който да не можете да се справите. Много от вас ще намирят неочаквани, но правилни отговори на въпроси. Може да се появят страхотни идеи за работа или бизнес, но внимавайте с кого ги споделяте.

КОЗИРОГ

Не надценявайте силите си. Вижте нещата реалистично и това ще ви позволи да забележите нови възможности и да намерите най-краткия път към целите си. Не всеки, който ви е обещал подкрепа, ще удържи на думата си днес. Но не се притеснявайте - вие самите ще се справите отлично.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще бъде трудно да запазите спокойствие. Много от задачите, които сте смятали за лесни, ще се окажат трудни. Понякога се нуждаете от помощ, но не винаги ще ви е ясно, към кого да се обърнете. Някои от идеите, които се появяват днес, ще бъдат реализирани по-късно.

РИБИ

Началото на деня ще бъде доста забързано. Трудно е да съберете мислите си. Ще се появят дребни проблеми, които ще ви пречат да се концентрирате върху основното. Не изпадайте в паника. Можете да направите всичко, ако управлявате времето си и си давате приоритет на важните неща.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биткойнър

Биткойнър

08.10.2021 | 14:46

Как лесно и бързо да печелим криптовалута Биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?