Следвайте ни

Смущаващи разкрития за победителя в "Игри на волята" СНИМКИ

viber icon

Вторият сезон на "Игри на волята" е вече в историята и си има своя победител в лицето на Милен, който още от старта на шоуто бе сочен за един от финалистите. 

В последния епизод на риалити формата, където Милен и Борислав се бореха със зъби и нокти за победата, се появиха техните най-близки хора от семейството. Борислав прегърна баща си, а Милен - съпругата и детето. 

Бащата на Борислав се държа изключително достойно и поздрави опонента на сина си. Не такова широко сърце показа жената на Милен, който всички сочат като пример за младото общество. Зрители на формата буквално засипват жена му с обиди в социалните мрежи, тъй като не се е държала достойно на финала и съвсем умишлено игнорираше Борислав, което бе изключително грозно. 

"Хубаво семейство са, но жената на Милен изключително лошо впечатление ми направи. Не отрази Боби, все едно го няма там. Трябваше да го поздрави поне. Знак на възпитание е това и респект към опонента, който е не по-малко достоен от съпруга й в тази битка", е един от най-меките коментари срещу жената на Милен.

"Бащата на Боби стисна ръка на Милен и се държа прекрасно, докато жената на Милен се държеше все едно Боби го няма! Това говори много", гласи друг коментар, котйо вади на показ привидната доброта на семейството, която ни се натякваше по време на целия сезон. 

"Съпругата на Милен толкова беше заета със преиграването и приказката, която рисуваше, че забрави да поздрави Борислав.Фалшива показност", е поредният коментар на недоволен зрител, пише show.blitz.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Росица

Росица

11.12.2020 | 19:30

Има го и този момент с " привидната доброта ", дори в днешно време много залагат на него.

Отговори
1 1
Пепи

Пепи

09.12.2020 | 18:23

Да, така е, грозно беше държанието й, но смятам че прекалихте с писани ците. Това беше върховна емоция, а човек в такова състояние е възможно да блокира. Хайде стига, спрете се.

Отговори
11 2
иван

иван

08.12.2020 | 12:53

а този тодор по прякор табуретката не е трябвало въобще да го взимат в предаването.мутра от групата на рижите

Отговори
22 2
Цццж

Цццж

07.12.2020 | 22:23

Дреме ми на уя !

Отговори
6 8
Спм

Спм

07.12.2020 | 18:39

Абе хора, няма ли с какво друго да се занимавате,хора умират всеки ден, случват се какви ли не лошотии,а вие с Милен седнахте да се занимавате,кой кого поздравил ,какво значение има,защо не кавате нещи хубаво,че чивека спечели съвсем достойно,а с жена му се заяждате

Отговори
49 14
Незнайно

Незнайно

08.12.2020 | 12:38

Ако искахме да се занимаваме с умиращите хора щяхме да работим в моргата .

Отговори
3 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?