Следвайте ни

Смразяващо! Певицата Бони на косъм от смъртта след участие

viber icon

Фолк певицата Бони преживя нещо ужасно на път за свое участие, което едва не ѝ е коствало живота. 

Бони пътувала към Велико Търново, когато друга кола започнала да я гони с премигване на дълги фарове и клаксон. Бони пътувала със своя приятелка и двете сериозно се уплашили. 

Другата кола настига двете дами, препречват й пътя и слизат от колата млади момчета. Оказват се добронамерени и притеснени за жените в колата. Бони и нейната приятелка минали покрай едно село, в което седели момчетата. Видели, че колата на певицата има проблем и всеки момент ще се претрепят и решават да ги последват и предупредят. 

Оказва се, че Бони взима колата си от сервиз преди пътуване. Била я оставила за поправка на казанчето с течност за чистачките. На път се установява, че автомобилните гуми са били с развинтени болтове и са били секунди да се скъсат и вероятно да се преобърнат. Бони е бясна на случилото се и се закани да ти търси правата и да съди автомобилния сервиз, заради който рискува живота си. 

"Пътували сме 350 км с по няколко болта на гумите. Една от гумите беше с един болт, две - с три и то разхлабени. За мен това е умишлено, някой цели да се преобърна. Не ми се мисли какво щеше да се случи, ако тези добри момчета не са ни видели и ни догониха да ни предупредят". 

"Винаги, преди да ми се случи нещо лошо, аз го усещам. Не знам какво точно ще се случи, но го усещам. Така беше и сега, преди да тръгна на път. Затова отидох с дъщеря ми на църква и молитвите ме спасиха от най-лошото", признава Бони пред show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?