3906

Смрази света с това предсказание: Живият Нострадамус разкри какво предстои

Смрази света с това предсказание: Живият Нострадамус разкри какво предстои

 

Руската окупация на Украйна продължава, а изявления за „ядрена заплаха“ идват от администрацията на Москва почти всеки ден. Докато светът е на ръба на катастрофата, едно обезпокоително предсказание притесни всички.

То идва от бразилеца Атос Саломе, който е описван като Нострадамус на съвремието.

Саломе, който твърди, че притежава определени сили, дадени му от Бог, за да спаси света, вече е успял да предскаже събития като смъртта на Елизабет Втора и придобиването на Twitter от Илон Мъск.

Живеещият в град Дивинополис, щата Минас Жерайс, оракул казва, че Втората световна война е на път отново да започне - т.е. че съвсем скоро можем да стане свидетели на Трета световна.

„Третата световна война започна, когато COVID се превърна в пандемия в световен мащаб. Тя стана факт след нахлуването на Русия в Украйна, след това и бързото развитие на технологиите“, казва предсказателят пред британския вестник Daily Star.

Обяснявайки, че на 12-годишна възраст e осъзнал, че e различен от другите хора, Саломе заявява: „Понякога се съмнявах в себе си, защото неща, които е малко вероятно да се случат, се случваха и то в кратък срок.“

Без да се съмнява откъде и от кого идват способностите, които си приписва, той вярва, че е избран да помага на хората.

Саломе смята, че прогнозата му, че човешката сила ще бъде заменена от роботи, ще се сбъдне с хуманоидния робот Optimus на Илон Мъск.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
iuiyu

iuiyu

26.12.2023 | 16:52

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може===----- https://da.gd/xlbio

Отговори
1 2
Голям смях

Голям смях

26.12.2023 | 16:21

Ей сега му повярвах на тоя .

Отговори
6 0
Странно

Странно

26.12.2023 | 15:55

Странно ! Къде видя Бързо развитие на Технологиите? И знае ли той какво означава това понятие? От покрива на неговата Колиба може би изглежда така! Но аз лично не виждам нещо такова!

Отговори
5 0
Ангел Грънчатов от Тракия

Ангел Грънчатов от Тракия

26.12.2023 | 14:55

Майни, аз не искам с моите данъци да шорошлясвате и джендърлясвате, затова: Крим е руски, Ковид се преекспонира, Украйна са шорошляци, Израел са окупатори!

Отговори
9 7
Zzz

Zzz

26.12.2023 | 16:00

Любезно те подсещам, че може да плащаш данъци някъде в Сибир например ;)

Отговори
3 3
Допълнение до Ангел

Допълнение до Ангел

26.12.2023 | 17:50

А ти си миризлив сволоч.

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?