Следвайте ни

Смях през сълзи: Това са петте най-тъжни зодии

viber icon

Телец Телецът умее да контролира емоциите си и най-често настроението му е по-скоро неутрално, отколкото меланхолично. Но този знак преживява много болезнено всяка неслука в живота. В стремежа да не показва мъката си, Телецът се затваря в своя вътрешен свят. За близките му е много трудно да осъзнаят, че нещо не е наред с него. Привидното спокойствие е едновременно и положителната, и отрицателната черта на този знак.

Риби Рибите са сред най-тъжните знаци в зодиака поради алтруистичния си характер. Те мислят предимно за другите, но не и за себе си.  Тези знаци прекарват половината от живота си в опит да скрият истинските си чувства. Но сблъсъкът с реалността често се оказва твърде болезнен за тях.  Мечтите на Рибите не отговарят на реалността. Въпреки това те не показват своето разочарование, а го прикриват зад усмивката и доброто си настроение. Тези представители на зодиака не обичат да притесняват другите с проблемите си.

Близнаци Близнаци винаги се лутат между крайностите: или са в изключително добро настроение, или са тъжни и меланхолични. При тях емоционалните колебания водят до вътрешно изтощение. Тези представители на зодиака трябва да се научат как да се справят с подобни състояния, защото в противен случай ги грози депресия.

Рак Емоционалният Рак е най-чувствителният и най-сантименталният знак в зодиака. За него на първо място е одобрението на околните. Липсата на внимание не му се отразява много добре, но въпреки това той не показва страданието си. С потискането на това негативно чувство, Раците единствено създават среда, отключваща депресията.

Козирог Сдържани, като Телец, но изключително целенасочени, Козирозите често попадат в капана на собствените си цели. Чувство за вина, разочарование, желание да бъдат най-добрите и да постигнат всичко  - това е токсичната среда, която разяжда душата на Козирозите. Сред тях не липсват и такива, които приемат собствените си неуспехи, но при други подобни преживявания сриват психиката им напълно. Съветът към Козирозите е да почиват възможно по-често и да се опитат да бъдат по-малко критични към себе си. По този начин не само те, но и близките им ще се чувстват по-добре. Представителите на този земен знак трябва да свикнат с мисълта, че неуспехите и провалите са част от живота.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?