1553

Смолян се тресе! Бременна ли е Симона?

Дали? Симона от "Хелс китчън" показа закръглено коремче на последните си снимки в социалните мрежи. Така брюнетката пробуди любопитството на феновете си, като много от тях изразиха предположения, че може да чака бебе,.

20-годишната девойка от Смолян се сбогува с мечтата си да спечели в "Кухнята на ада", но за сметка на това Симона, която се оказа един от култовите образи в тазгодишния сезон, спечели много. Защото успя да открие и любовта.

„Беше голямо предизвикателство. Не знаех дали ще се справя. Всичките ми познати ми казаха, че ще ме изгонят през първата седмица, защото там всички са готвачи и си тръгнах, след като станах една от последните“, разказа Симона.

Девойката се превърна в любимка на шеф Ангелов и въпреки че самата тя неведнъж е казвала, че е отишла неподготвена за Хелс китчън, си тръгна една от последните. „Мисля, че спечелих шеф Ангелов с искреността, която имам, с това, че винаги съм себе си, никога не лъжа и имам желание да се науча“.

Симона призна, че най-ценният момент в шоуто за нея е, че успя да срещне и любовта – в лицето на Димитър. Към днешна дата двамата са заедно и са много щастливи. „Не съм очаквала да срещна любовта, особено пък в кулинарно предаване. Не съм отишла с тази цел, но то просто се случи“.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?